Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah İnci dizisi para mı, aşk mı diye soracak!

Siyah İnci dizisi para mı, aşk mı diye soracak!

tarafından ker_def

Siyah İnci dizisi para mı, aşk mı diye soracak! 7

Tolgahan Sayışman kimdir?
17 Aralık 1981 yılında dünyaya gelen Tolgahan Sayışman Selanik göçmenidir. Kadıköy İntaş Lisesi’ni bitirdikten sonra Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Kıvanç Tatlıtuğ’un birinci olduğu 2002 yılı Best Model Of Turkey yarışmasında ikinci seçilmiştir. Güney Kore’de düzenlenen Manhunt International erkek güzellik yarışmasında 2005 yılında birinci olmuştur.
Ünlü oyuncu ve oyuncu eğitmeni Ayla Algan’dan dersler alan Tolgahan Sayışman Maçolar, Dicle, Hepsi 1, Acemi Cadı, Kavak Yelleri gibi dizilerde rol almıştır.
2008 yılında Fahriye Evcen’le başrolü paylaştığı Aşk Tutulması filmiyle çok sevildi. Daha sonra başarılı yapım Elveda Rumeli’de Mustafa rolüyle karşımıza çıktı. Bergüzar Korel’le oynadığı Aşk Geliyorum Demez filminde yer aldı.
4 sezon oynayan uzun soluklu dizi Lale Devri’nde “Çınar” rolü ile seyirci karşısına çıktı. 2014 yılında Saadet Işıl Aksoy’la beraber Sürgün filminde rol aldı. Son olarak Asla Vazgeçmem adlı yapımda gördüğümüz yakışıklı oyuncu şu sıralar yeni bir proje olan Siyah İnci ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
2011 yılında Lale Devri dizisiyle Altın Çınar ödüllerinde Altın Çınar Uluslararası başarı ödülüne layık görülmüştür.