Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde akıl almaz bir tuzak kuruluyor Ceylin ve Ilgaz’a! İşaret fişeği yakıldı bile!

Yargı dizisinde akıl almaz bir tuzak kuruluyor Ceylin ve Ilgaz’a! İşaret fişeği yakıldı bile!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Pazar akşamları yayınlanan dizisi Yargı, ikinci sezonuyla da hız kesmeden devam ediyor! 56. bölümü bu akşam yayınlanacak olan Yargı’nın izleyicisi, heyecanlı gelişmeleri gösteren fragmanın ardından daha da meraklandı!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Yargı dizisi, hikayesi ile izleyenleri her bölüm çok şaşırtan gelişmelere sürüklemeye devam ediyor! Güçlü kalemi ile Sema Ergenekon, öyle bir kurguyla hikayeyi besliyor ki çoğu zaman tahminleri boşa çıkartan bambaşka olaylarla Yargı dizisinde heyecan hep dorukta kalıyor!

Pars karakterini oynayan Mehmet Yılmaz Ak’ın kendi isteğiyle diziden ayrılması ile ilgili haber sonrası izleyici biraz üzgün! Özellikle Rıdvan’ın ölümünden sonra büyük şok yaşayan Pars’ın diziye nasıl veda edeceğini hep birlikte göreceğiz ama şimdi herkesin aklında Ceylin ve Ilgaz’ın başının belada olduğunu gösteren işaretler belirmekte!

Ceylin’in, bir silahı denize attığı fragmanda görülüyordu. İzleyici, Rıdvan’ın katilinin peşine düşen ve onu vuran Özge’nin silahını adalete vermek yerine denize atmayı tercih ettiği tahminlerini yapmakta. Ayrıca Ilgaz’ın “Aceleyle gömülmüş bir ceset bulduk bugün mezarlıkta” sözleri sonrası Ceylin’in girdiği telaşlı hal de dikkat çekici bir sahne!

Yargı dizisinde akıl almaz bir tuzak kuruluyor Ceylin ve Ilgaz'a! İşaret fişeği yakıldı bile! 8

Bu arada Ilgaz’ın boşanmak istememesi sonrasında ilişkilerinin düzeldiği görülen çiftle ilgili izleyicinin hiç aklından silinmeyen bir gerçeklik var! Sezon başında, Eren’in elinde bıçakla, kanlı elleriyle koşan Ceylin’i yakalayıp emniyete götürmesi ve “Ilgaz Kaya’yı niye öldürdün?” diye sorması akıllardan çıkmıyor!

Birbirlerini bu kadar seven bir çiftin başına neler gelecek? Hikayede, Ceylin’i Ilgaz’a öldürtecek kadar ileri gitmesine neden olacak olaylar ne? Bu ve benzeri sorular izleyicinin aklını kurcalayadursun, Ömer karakterinin ortaya çıkmasıyla birlikte tahminler de bu yönde ilerliyor!

Yargı dizisinde akıl almaz bir tuzak kuruluyor Ceylin ve Ilgaz'a! İşaret fişeği yakıldı bile! 9

Yekta’nın oğlu olduğu ortaya çıkan Ömer’in ne kadar psikopat bir kişilik olduğu giderek daha çok ön plana çıkmakta! Üstelik bu kez kafayı Ceylin’e taktığı da bir önceki bölümde görüldü! 56. bölümü heyecanla beklenen dizide Ömer’in Ceylin’e olan ilgisini Ilgaz da farkedip onu uyarıyor. Üstelik Ömer’e “Senden hoşlanmıyorum” diyen Ilgaz’ın “Ama Ceylin hoşlanıyor” diyerek herkeste yarattığı tüyler ürpertici şüphe de izleyicinin aklını kemirmeye başladı!

Ceylin’in elini kana bulayacağı ve bu kişinin Ilgaz olup olmadığı meselesi bir yana, Ömer’in Ceylin ve Ilgaz’ı, psikopat fikirleriyle nasıl bir uçuruma sürükleyebileceği tahmin bile edilemiyor! Yargı, giderek daha da heyecanlı hale gelirken, Ömer karakteri de gerilimi daha da arttırmakta! Ömer karakteri belki de izleyicinin ‘6 ay sonra’ ibaresiyle izlediği dehşet dolu o olayların taşlarını şimdiden döşemeye başladı!

İşte Yargı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 56. bölüm fragmanı: