Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in rol konusunda sınırları var mı? Bakın ünlü oyuncu bu soruya ne cevap verdi!..

Hande Erçel’in rol konusunda sınırları var mı? Bakın ünlü oyuncu bu soruya ne cevap verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Marie Claire Dergisi’nin Ekim sayısı için Budapeşte’nin büyüleyici ve tarihi atmosferinde objektif karşısına geçen ünlü oyuncu Hande Erçel verdiği röportajda iş ve özel yaşantısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sıradan bir hayat yaşadığına dikkat çeken oyuncu “Gündelik yaşamım olağan ve huzurlu. Hatta hayal bile edemeyeceğiniz kadar sakin ve dingin” ifadelerini kullandı.

Reklam yüzü olduğu mücevher markasının göz alıcı mücevherleriyle objektif karşısına geçen oyuncu,  sahip olduğu her şeyi çok çalışarak ve mücadele ederek kazandığını söyledi. Hande Erçel,” En zorlandığım günlerde bile vazgeçmek gibi bir lüksüm olmadı. Bazen ben de tükenmiş ve kırılmış oluyorum. Öyle zamanlarda güçlü duramıyorum. Sonrasında şükrettiğim konulara tutunarak tekrar güç bulmaya gayret ediyorum” şeklinde konuştu.

Hande Erçel'in rol konusunda sınırları var mı? Bakın ünlü oyuncu bu soruya ne cevap verdi!.. 8

Duygularını resim yaparak dışa vurduğunu ifade eden oyuncu, Çizerken her şeyi unuttuğunu itiraf etti. Yeni projesi sabırsızlıkla beklenen oyuncu kariyer planı konusunda ise şöyle konuştu; “Senaryosu içime sinen her rolde oynayabilirim. O konuda sınırlarım pek yok.”

Hande Erçel'in rol konusunda sınırları var mı? Bakın ünlü oyuncu bu soruya ne cevap verdi!.. 9

Moda insanı olmadığını belirten Hande Erçel, “Modayla aram yok, markaya önem vermem ve dikkatli tüketirim sözleriyle de dikkat çekti. .

Oyuncunun en büyük rol modeli ise kısa bir süre önce kaybettiği annesi Aylin Erçel. Güzel oyuncu, “Hayatımın her aşamasında, başıma gelen her durumda onun dik duruşunu, özgür ruhunu, hiç kaybetmediği neşesini örnek alıyorum” dedi.