Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisi Gökçe Bahadır’ın hayatına öyle bir etki yaptı ki, bu itiraf çok konuşulur!

Kulüp dizisi Gökçe Bahadır’ın hayatına öyle bir etki yaptı ki, bu itiraf çok konuşulur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kulüp dizisinin başarısının sırrı Gökçe Bahadır’ın ödül aldığındaki tavrıyla doğru orantılı! Kulüp dizisi ve iki başrol oyuncusu ödüllendirildi. 26.’sı düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif ödülleri dağıtıldı. Netflix’te büyük ilgi çeken Kulüp dizisine yılın en iyi dijital platform dizisi ödülü verildi. Dijital platform dalında en iyi kadın oyuncu Gökçe Bahadır olurken, en iyi erkek oyuncu olarak da Salih Bademci’ye ödülleri sahnede takdim edildi.

Sahnede Salih Bademci ile Gökçe Bahadır ikilisi ışıltılı bir görüntü çizerken, her ikisi de dizinin elde ettiği bu başarının mimarlarındandı. Oyunculuk performansı ile herkesi kendisine hayran bırakan Salih Bademci, 2021 yılında en dikkat çeken isim olmuştu. Gökçe Bahadır da Matilda gibi özel bir rolde büyük acıların dışa vurulması noktasında etkili performans ortaya koydu.

Kulüp dizisi Gökçe Bahadır'ın hayatına öyle bir etki yaptı ki, bu itiraf çok konuşulur! 9

Gökçe Bahadır, Kulüp dizisinin kendisi için anlamını ifade ederken, tüm ekip arkadaşlarının ne kadar büyük emekler verdiğini de unutmadı. Oyuncunun sözleri, ekip çalışması ile bu başarının geldiğini anlatıyor:

Gökçe Bahadır şunları söyledi: “Kulüp benim için çok özel bir işti. Matilda benim için çok özel bir roldü. Onunla birlikte burada olmak, tabii ki arka tarafta çok büyük emek var. Tarif edilemez bir emek ver. Hepimiz çok çalıştık, çok emek verdik. Yapımından, yönetmeninden, hikayesinden, teknik ekibinden, bütün oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. ”

Kulüp dizisi Gökçe Bahadır'ın hayatına öyle bir etki yaptı ki, bu itiraf çok konuşulur! 10

Gökçe Bahadır, canlandırdığı Matilda karakterinin kendi hayatına da ışık tuttuğunu anlattı. Oyuncu, bu karakteri canlandırdıktan sonra kendisinde bazı değişimler olduğu itirafını da yaptı.

Gökçe Bahadır’ın şu sözleri dizinin ve canlandırdığı karakterin insanı ne kadar derinden etkileyebileceğinin örneği oldu: “Ben Matilda’dan çok fazla şey öğrendim. Her şeye rağmen ayakta durmak, her şeye rağmen mücadele etmek, hiçbir zaman yılmamak ve hep umutla yarına bakmak. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyordur. Ben artık hep böyle bakıyorum hayata, Matilda’dan sonra.”

Kulüp dizisi Gökçe Bahadır'ın hayatına öyle bir etki yaptı ki, bu itiraf çok konuşulur! 11

Kulüp dizisine olan bağlılığını sözleriyle ortaya koyan Gökçe Bahadır, bu projenin kariyerindeki öneminin çok büyük olduğunu saklamıyor. Her fırsatta dizide yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren oyuncu, ödül töreninde muhabirlerin sorusu üzerine şu sözleriyle de ilgi gördü:

“Zaten Kulüp dizisi söz konusu olunca benim galiba biraz söyleyeceğim sözlerde zorlanıyorum. Çünkü benim için özel bir iş. Bu gece Kulüp ile burada olduğum için heyecanlıyım, çünkü Kulüp’ün hayatımda çok özel bir yeri var. O yüzden de kelimeler yetersiz geliyor bazen. Mutluyum ben de burada olduğum için.”

Kulüp dizisinin başarısını çok çalışmaya, doğru verilen emeğe, doğru insanlarla birlikte olmaya ve özverili olmaya bağlayan ünlü oyuncu, ekipteki herkesi çok büyük bir özveri ile çalıştıklarını sözlerine ekledi.