Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in sosyal medyadaki inanılmaz yükselişi devam ediyor!

Hande Erçel’in sosyal medyadaki inanılmaz yükselişi devam ediyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Hande Erçel son olarak yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin  85 ülkede yayınlanmasıyla birlikte kariyerinde adeta sıçrama yaşadı.

Pek çok ülkede hala gösterimi devam eden Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde uluslararası bir başarı kazanan Hande Erçel’in instagram hesabındaki takipçi sayısı da giderek artıyor.

Elle Dergisi için objektif karşısına geçen oyuncu, bikinili pozlarını 28 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında da paylaştı. Hande Erçel’in bu paylaşımı, kısa sürede 1 milyon 800 bini aşkın beğeni aldı.

Hande Erçel'in sosyal medyadaki inanılmaz yükselişi devam ediyor! 7

Ünlü oyuncunun paylaşımına Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Melisa Döngel ile dizide kızını canlandıran küçük oyuncu Maya Başol da güzel yorumlarda bulundular.

Şu sıralar kameralardan uzak olan oyuncu geçtiğimiz günlerde 2022 Elle Awards Style Awards gecesinde boy göstermişti. ‘Yılın ELLE Kızı’ ödülüne layık görülen Hande Erçel tarzı ile dünya starlarından Lady Gaga’ya benzetilmişti.

İş hayatının yanı sıra özel yaşantısıyla da gündemden düşmeyen Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Kaan Yıldırım’a kaptırdı. Çift ilişkisini gözlerden uzakta sürdürmeyi tercih ediyor.