Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi geç sezon finali yapmanın keyfini yaşıyor!

Kardeşlerim dizisi geç sezon finali yapmanın keyfini yaşıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi bu hafta 55. bölümüyle ekrana geldi. Kardeşlerim, geçtiğimiz cumartesi akşamı, geçen hafta sezon finali yapan en azılı rakibi Gönül Dağı’nın ekranda olmamasını fırsat bildi ve reytinglerde özlediği birinciliğe kavuştu.

Kardeşlerim dizisi ikinci sezonunu önümüzdeki hafta tamamlayacak. İki sezondur büyük bir beğeniyle izlenen dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak 56. bölümüyle eylülde yeniden ekrana gelmek üzere izleyiciye veda edecek.

ATV’nin iki sezondur başarıyla devam eden ve birçok genç oyuncunun kariyerinde büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Kardeşlerim dizisi ilk sezonunda her hafta zirvedeydi. İkinci sezonunda tahtı, TRT 1’in aynı akşam yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle sarsıldı ve ikinciliğe düştü.

Kardeşlerim dizisi geç sezon finali yapmanın keyfini yaşıyor! 7

Gönül Dağı dizisi geçen hafta sezona veda etmişti. Kardeşlerim dizisi de bu hafta onun yokluğunu fırsat bilerek yeniden birinciliğe yerleşti. Kardeşlerim dizisi 55. bölümünde tüm izleyicilerde birinci, AB ve ABC1’de de ikinci oldu. Böylece Kardeşlerim, sezonun sonunda özlediği reyting sıralamasına kavuştu.

Üçüncü sezon için ağustos ayı sonunda yeniden sete çıkacak olan dizi geçtiğimiz günlerde çok önemli bir oyuncusunun ayrılığıyla sarsılmıştı. Dizinin çok önemli karakterlerinden biri olan Harika’yı canlandıran Gözde Türker, cumartesi akşamı yayınlanan 52. bölümle ekibe veda etti. Usta oyuncu Yıldız Kültür de dört bölümde yer almak üzere konuk oyuncu olarak kadroya girdi.

Kardeşlerim dizisinin önümüzdeki sezon kadrosuna yeni oyuncuları katması bekleniyor. Bazı oyuncuların da ayrılacağı tahmin ediliyor. Yeni oyuncu ve hikayelerle Kardeşlerim dizisi yenilenmiş bir şekilde izleyici karşısına çıkmayı hedefliyor.