Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in sürpriz paylaşımına ilk mesaj bakın kimden geldi!

Hande Erçel’in sürpriz paylaşımına ilk mesaj bakın kimden geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakteriyle ekrana gelen Hande Erçel, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor! Oyuncunun 19 milyona yaklaşan hatırı sayılır bir instagram takipçisi var. Her yaptığı, her giydiği, her paylaştığı adeta sosyal medyayı sallayan oyuncunun son yayınladığı post da yine dikkatleri çekti.

Hande Erçel, bir süredir hayli popüler olduğu bir dönem yaşamakta. Oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaya başladıktan sonra daha da dikkatleri çekti. Kerem Bürsin ile iyi bir ekran uyumu yakalayan Erçel, şimdilerde sosyal medyadaki popülerliğinden de hayli mutlu.

Oyuncu, sık sık takipçileriyle paylaşımlar yapıyor. Kimi zaman dizinin setinden kamera arkasından paylaşımlarla takipçilerini sevindiriyor. Bazen Kerem Bürsin ile de canlı yayınlarda buluşan oyuncu, gündemde olmanın da keyfini sürüyor.

Hande Erçel’in ayrıca marka yüzü olduğu Signal’in yeni reklamını paylaşması da dikkatleri çekti. Oyuncunun yer aldığı kısa reklam filmi paylaşımına herkes Kerem Bürsin’den bir yorum bekledi.

Ancak Bürsin, sadece beğeni yapmakla yetindi. Hande Erçel’in yaptığı paylaşıma ilk yorum ise ablası Gamze Erçel’den geldi.

Hande Erçel’in “Anında bembeyaz gülüşler için sırrım ne? Takipte kalın” notuyla yaptığı aşağıdaki paylaşıma Gamze Erçel de “Gördüğüm en güzel dişler” sözleriyle yorum yaptı.

Hande Erçel'in sürpriz paylaşımına ilk mesaj bakın kimden geldi! 7