Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Kamyon dizisine sevilen usta bir isim de dahil oldu

Kırmızı Kamyon dizisine sevilen usta bir isim de dahil oldu

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni ve iddialı bir dizisiyle ilgili olarak yeni haberler var. Görkem Sevindik’in başrolünde oynadığı Kırmızı Kamyon dizisinin yayın tarihi henüz belli değil ama çalışmalar hızla devam ediyor. Kırmızı Kamyon dizisi ayrıca ülkemizde bir ilki de temsil etmesi açısından merakla bekleniyor.

Ülkemizde ilk kez bir itfaiyeci dizisi çekiliyor. Kahraman itfaiyecilerin yaşadıklarını gözler önüne serecek olan dizi için kamera arkasında büyük bir çaba var. Oyuncular tıpkı gerçek itfaiyeciler gibi eğitimden geçiyor. Ayrıca itfaiye teşkilatından da eğitim ve malzeme noktasında önemli destekler sağlandı.

Kırmızı Kamyon dizisi, gerçek hayat hikayelerinden esinlenilen bölümlerle ekrana gelecek. Bu durum da diziyi merakı arttırmakta. Dizinin kadrosuna yeni bir ismin daha dahil olduğunu ise Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdi.

Pek çok dizi, sinema ve tiyatro oyunlarında rol alan usta oyuncu Feriha Eyüboğlu da dizide oynayacak. Eyüboğlu ve Görkem Sevindik’in sette birlikte fotoğraflarını da aşağıda görebilirsiniz…

Kırmızı Kamyon dizisine sevilen usta bir isim de dahil oldu 7

Bu arada dizinin kadrosunda ayrıca Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan gibi isimler de yer alıyor. İstanbul İtfaiyesi Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen kapsamlı eğitimlerin yanı sıra danışmanlarla birlikte etkili sahnelerin gelmesi bekleniyor.