Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’na sette doğum günü sürprizi! Alina Boz, Maraşlı’nın setinden paylaştı!

İrem Helvacıoğlu’na sette doğum günü sürprizi! Alina Boz, Maraşlı’nın setinden paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu anda ikisi de yeni dizilerinin heyecanını yaşayan Alina Boz ve İrem Helvacıoğlu’nun son paylaşımlarına bir göz atalım. İki oyuncu da instagram’da hayranlarını mutlu eden paylaşımlarına devam ediyorlar. Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteri ile ünlenmişti. Geçtiğimiz sezon dizi ekrana veda ederken uzun bir aranın ardından oyuncu yeniden dizilere döndü!

İrem Helvacıoğlu bu kez başrolü Özcan Deniz ile paylaşıyor. Seni Çok Bekledim isimli dizi, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle Cuma akşamı Star TV’de yayınlandı. Bu hafta yeni bölümü merakla bekleniyor zira Katar’ın ardından hikaye İstanbul’a taşınıyor.

Bu arada ilk bölümü beklenen reytingi alamasa da İrem Helvacıoğlu hayranları, oyuncuyu bambaşka bir karakterde görmenin heyecanını yaşıyor ve diziye uzun ömür diliyor. Ancak reytingler gidişatı belirleyecek!

Dizinin çekimleri sürerken İrem Helvacıoğlu da setten zaman zaman paylaşımlar yapıyor. Oyuncunun son set paylaşımı ise kendisine doğum günü sürprizi yapıldığı anlara ait.

İrem Helvacıoğlu'na sette doğum günü sürprizi! Alina Boz, Maraşlı'nın setinden paylaştı! 9

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 doğumlu. Oyuncu, dün sette sahne çekimi sırasında getirilen pastayı görünce çok duygulandı. Sokakta, sahil kenarında yapılan çekim sırasındaki bu küçük sürprizi de instagram’dan hayranları ile paylaştı.

Ekiptekilere tek tek sarılan oyuncu, doğum günü pastasındaki mumları üfledikten sonra o anları “Güzel insanlar, güzel ekip” sözleriyle paylaştı.

İrem Helvacıoğlu'na sette doğum günü sürprizi! Alina Boz, Maraşlı'nın setinden paylaştı! 10

Bir başka dizi heyecanı yaşayan isim de Alina Boz. Paramparça dizisinde oynadıktan sonra ünlenen Alina Boz, son olarak Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde rol almıştı. Oyuncu, şimdilerde ise Burak Deniz ile başrolünü oynadığı atv’nin Maraşlı dizisinde Mahur rolünde.

Yeni rolüyle de büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu, dizideki partneri Burak Deniz ve diğer oyuncu arkadaşları ile verdiği bir pozu paylaştı setten.

İşte o paylaşım…

İrem Helvacıoğlu'na sette doğum günü sürprizi! Alina Boz, Maraşlı'nın setinden paylaştı! 11