Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’li Disney Plus reklamı yayınlandı! Sosyal medya yıkıldı!

Hande Erçel’li Disney Plus reklamı yayınlandı! Sosyal medya yıkıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus, anlaşma yaptığı ünlü isimlerle çektiği reklam filmlerini birer birer yayınlıyor. Yayınladığı son reklam filmi Hande Erçel’le çekilen oldu. Filmin yayınlanmasından itibaren Hande Erçel Twitter gündeminin zirvesine çıktı.

14 Haziran’da Türkiye’deki yayın hayatına başlayan Disney Plus, Pınar Deniz’le olan reklam filminin ardından Hande Erçel’le çekileni yayınladı. Hande Erçel’in Up isimli animasyon filmiyle birlikte çekilen Disney Plus tanıtım filmi dün yayına girdikten kısa süre sonra başarılı oyuncu bir kez daha Twitter’ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Görüntüler Youtube ortamında da yayınlandı ve yine büyük ilgi çekti.

Hande Erçel’i izlemeyi çok özleyen hayranları tanıtım filmini ne kadar beğendiklerini dile getirdiler. Hayranları Hande Erçel’in gümbür gümbür geldiğine de dikkat çektiler. Bu arada film yayına girdikten dört saat sonra 2 milyon izlenme rakamına ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Film, binlerce yorum aldı.

Hande Erçel’in Disney Plus’la anlaştığı çok uzun süre önce açıklanmıştı. Ancak başarılı oyuncunun platformda hangi projeyle yer alacağı hala duyurulmadı. Hande Erçel’in adı, Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı El Turco dizisiyle anılıyordu.

Başarılı oyuncu Disney Plus’ın açılış gecesinde gazetecilerin konuyla ilgili sorularını “Şu an henüz net bir şey yok. Ama beni çok heyecanlandıran projeler var” sözleriyle yanıtlamıştı. Oyuncu, çeşitli senaryolar okumakta olduğunu da belirtmişti.

En son tüm dünyayı etkisi altına alan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Hande Erçel, dizi sona ermesinin üzerinden neredeyse bir yıl geçmesine rağmen hala herhangi bir projede yer almadı. Hande Erçel dizi ve film yerine reklam filmlerinde rol almayı tercih etti. Dolayısıyla Hande Erçel’in bir sonraki projesi sadece Türk değil tüm dünyadan hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.