Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finali yapan Baba dizisinden bir ayrılık daha! İki isim diziye veda etti!

Sezon finali yapan Baba dizisinden bir ayrılık daha! İki isim diziye veda etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerin sezon arası verdiği yaz döneminde aynı zamanda yeni sezona hazırlıklar da sürüyor. Ekranda sezon boyunca kıyasıya bir rekabetle zorlu bir süreç yaşanıyor. Bir sonraki sezona devam edecek diziler için ise başka bir telaş başlıyor yaz döneminde. Rakipleri karşısında daha da güçlü bir çıkışla sezona başlayabilen diziler, yaz rehavetinden çıkan izleyiciyi yeniden yakalamak durumunda.

Show TV’nin Baba dizisi, sezona geç giren yapımlardan birisiydi. Tanıtımlarıyla dikkatleri çeken Baba dizisinde Haluk Bilginer’in rol alacak olması da diziye olan ilgiyi arttırmıştı. Usta oyuncunun yanı sıra Tolga Sarıtaş gibi genç kuşağın başarılı ve popüler bir ismin de Bilginer ile başrolde olması ayrı bir dikkat çekici durumdu.

Sezon finali yapan Baba dizisinden bir ayrılık daha! İki isim diziye veda etti! 9

Dizinin ilk bölümleri Show TV’de ilgi çekti. Fakat ortalama reytingler alan dizinin bir ara düşüşü de gözlendi. Hikayeye yeni eklenen heyecanlı gelişmelerle birlikte toparlama yaşadı ama aynı dönemde ekrana gelmeye başlayan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin Salı akşamlarının zirvesine oturmasına karşın, çok daha iddialı bir şekilde ekrana gelmeye başlayan Baba dizisinin daha düşük puanlar alması gözlerden kaçmadı.

Show TV, diziyi kısa sürede harcama yoluna gitmedi ve şans vermeye devam etti. Usta oyuncu Ayda Aksel’in yanı sıra Hakan Kurtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Özge Yağız da Baba dizisinin kadrosunda yer almaktaydı. Ayrıca diziye sonradan katılan Dilara Aksüyek de kadrodaydı.

Aksüyek’in hayat verdiği Elif karakterinin yeni sezonda olmayacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Ekipten ilk ayrılan kişi Dilara Aksüyek olmuştu. İkinci ayrılık haberi ise kısa bir süre önce geldi! 15 bölüm yayınlanan dizide n ayrılan diğer isim Zeynep Tuğçe Bayat oldu…

Sezon finali yapan Baba dizisinden bir ayrılık daha! İki isim diziye veda etti! 10

Aksüyek, yine Show TV’nin çok konuşulan Arıza dizisinde de Tolga Sarıtaş ile birlikte rol almıştı. Baba dizisinde de Sarıtaş’ın hayat verdiği Kadir’in partneri Elif’i oynuyordu. Diziye sonradan dahil olmuştu…

Baba dizisinde Şahika karakterine hayat veriyordu Zeynep Tuğçe Bayat. Dizinin ikinci sezonunda onun da olmayacağı, sezon arasında duyuldu. Oyuncunun ismi TRT Dijital için hazırlıkları yapılan Hür isimli yeni bir dizide geçiyor şu aralar.

Geçtiğimiz yıl Gain’de yayınlanan ve Özcan Deniz’in kendi imkanları ile çektiği Senkron isimli dizide de rol alan Zeynep Tuğçe Bayat’ın Baba dizisinden ayrılmasıyla Show TV’nin sevilen dizisinde yeni bir yapılanmanın yaşandığı gözlemlenmekte.

Sezon finali yapan Baba dizisinden bir ayrılık daha! İki isim diziye veda etti! 11

Kanalın iddialı yapımlarından birisi olan Baba’yı yeni sezonda yenilenmiş haliyle ekrana getirmesi bekleniyor. Hikayede yapılacak değişikliklerle birlikte bazı karakterlerin gidişi gündeme gelirken, yeni karakterlerin de diziye dahil olacağı tahminleri yapılıyor…