Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık KOÇ burcu yorumu; disiplinli olmaya özen gösterin!

Hande Kazanova 1 Ocak – 7 Ocak haftalık KOÇ burcu yorumu; disiplinli olmaya özen gösterin!

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran oyunculuk kariyerinden sonra astrolojiye merak saran Hande Kazanova, bugün ekranlarda burç yorumlarıyla yer alan en önemli isimler arasında bulunuyor.

Burçlarla ilgili günlük, haftalık ve aylık yorumlarda bulunan Hande Kazanova, hem televizyon programları hem sosyal medya hemde katıldığı söyleşilerle burçlar konusunda takipçilerini bilgilendirmekte.

Kazanova açtığı internet sitesinde de burç yorumlarında bulunmaya devam ediyor. Kazanova’nın burç yorumlarını (handekazanova.com) sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Hande Kazanova yılın ilk haftası için de burçlarla ilgili yorumlarda bulundu. 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde yılın ilk haftasında burçları neler bekliyor? İşte bu sorunun yanıtını haberimizde bulabileceksiniz.

HANDE KAZANOVA’DAN  KOÇ BURCU 1 OCAK – 7 OCAK HAFTALIK YORUMU:

Yeniyıla Mars’ın sizin burcunuza geçişiyle başlayacaksınız. Hareketlenecek, silkelenecek, geçen yıldan gelen üzerinizde ağırlık oluşturan, sizi yoran konuları geride bırakacaksınız. Hızlı bir dönem başlıyor. Sorumluluklarınız omuzlarınızda, hem toplumsal konularda, hem de iş alanlarınızda artan bir ivmeyle disipline olmanız gerekecek. Çalışanın elması kızarır misali, zorlansanız bile disiplinden, organize olmaktan uzak durmayın. Bu ay sizin için önemli olacak. Sorumluluklar ve yapılması gerekenler Çarşamba günü devrede olurken, hayata esnek gözlerle bakmasını bu hafta bileceksiniz.

Cumartesi günü itibarıyla kariyer ve iş alanlarınızda daha planlı ve pratik yönleriniz öne çıkabilir. Konuşmalarınızı arttırırken, iş dünyasına fikirlerinizle değer katabilirsiniz.

Pazar günü oluşan Parçalı Güneş tutulması, kariyerinizde ve iş alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. İşinizi büyütebilir, hayal ettiklerinizi gerçekleştirebilir, güçlü insanlardan verimli sonuçlar alabilirsiniz. İş dünyasına yeni giren biriyseniz işi kuralına göre oynamayı öğreneceksiniz. İşinizi ileri seviyelere taşımayı istiyorsanız, çok çalışarak, uğraşarak, dönüşerek bu istekleri verimli bir hale sokmanız söz konusu. Eğer karşınıza gelen fırsatları yakalarsanız büyük tatmin sağlayabilirsiniz. Anne ve anne tarafınızla ilgili alanlarda önemli sorumluluklar devrede olacak.