Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 15 Şubat Cuma Günlük BALIK BURCU Yorumu

Hande Kazanova’dan 15 Şubat Cuma Günlük BALIK BURCU Yorumu

tarafından ker_def

Cevapla.tv adresinde takipçilerine burçlarla ilgili mesajlar veren Hande Kazanova, 11-17 Kasım haftası için önemli yorumlarda bulundu. 15 Şubat Cuma günü içinde bilgiler sunan Hande Kazanova, BALIK burcunun genel olarak dikkat etmesi gereken konuları sıraladı. Haftalık burç yorumunda BALIK burcuna uyarılarda bulunan Kazanova, dikkat çeken ifadeler kullandı. Aşağıdaki videodan da haftanın tamamı için değerlendirmeleri bulabilirsiniz.

Hande Kazanova’nın BALIK Burcu yorumu şöyle:

Yakın çevre konularınız hızlanacak. Enerjinizi daha çok yakın çevrenizdeki insanlara yönlendireceksiniz. Girişimleriniz adına harekete geçmek isteyeceksiniz. Sabit ve sizi destekleyen koşulların peşinden gitmek zaman zaman sizi ağırlaştıracak sevgili Balık’lar.Akrabalar, kardeşler, yakın çevrenizde kimler varsa onlarla olan enerji bağlantılarınızda ısrarcılıktan ve inatçılıktan kaçınmak sizi olası tartışmalar ve sürtüşmelerden koruyacak.

İçsel dengenizi korumanız gereken, arkadaşlarınızla ilgili ya da arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda bazı konulara kafanızı takacağınız haftalardan bir tanesi olacak.Pazar günü sosyal çevre ortamlarınızda oldukça keyifli etkileşimler sizi bekliyor olacak. Sıkıntı yaşadığınız ve kafanıza taktığınız, sorun olarak gördüğünüz konu ve olayları kolaylıkla toparlayacaksınız. Çok yakın bir arkadaşınızdan güzel bir destek göreceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.