Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Ramazan bayramı ve yeniay ile birlikte burç değerlendirmesi!

Hande Kazanova’dan Ramazan bayramı ve yeniay ile birlikte burç değerlendirmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü astrolog Hande Kazanova, Ramazan ayının başlangıcını ve aynı zamanda da 5 Mayıs Boğa yeniayını birlikte değerlendirdiği bir yazısını instagram hesabından paylaştı.

Hande Kazanova, bu dönemde uzun vadeli ve sağlam temelli adamlar atılacağını belirtiyor ve kalıcı olacağına vurgu yapıyor.

Ramazan ve Yeniay coşkusuna denk gelen bu hafta Hıdırellez bayramı da olduğunu hatırlatan Hande Kazanova, bunun bolluk, bereket, huzur, sevinç getireceğine dikkat çekiyor.

İşte Hande Kazanova’nın burç meraklıları için değerlendirmesi:

Bugün çok özel ?????? Her Ramazan bir yeniay’la başlar, yeniay zamanı Ramazan Bayramı’yla sona erer?? Bu Yeniay’ı Boğa burcunda başlatıyoruz ?bu dönem kalıcı, uzun vadeli, sağlam temelli adımlarımızla ilerlemek isteyebilir, Dünyamız, çevremiz ve doğamız için faydalı eylemlerde bulunabiliriz?????? Ay’ın yüceldiği Boğa burcunda bugün ve gece hem Ay, hem Güneş hala kavuşuyor olacak✨✨✨Bir de bu gece Hıdırellez ✨✨✨Yeniay a Ramazan çoşkusuna denk gelen bu Hıdırellezde bolluk, bereket, huzur, mutluluk, sevinç ve sağlık bizlerle olsun, bu gece ve tüm ramazan boyunca Allah dualarınızı, niyetlerinizi kabul etsin ?????? Kalbinizden geçenlere kavuşmanız dileğiyle hayırlı Ramazanlar, hayırlı bir Hıdrellez diliyorum ☘️☘️☘️ #yeniay #hıdrellez #ramazan #ramazangelmişhoşgelmiş

Hande Kazanova'dan Ramazan bayramı ve yeniay ile birlikte burç değerlendirmesi! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.