Ana sayfa Dizi İzle Hande ve Eda’ya kötü sürpriz! Arka Sokaklar 520. Bölüm

Hande ve Eda’ya kötü sürpriz! Arka Sokaklar 520. Bölüm

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin 31 Mayıs Cuma günü 520. bölümü ekrana getirildi. Dizinin bu bölümünde dikkat çeken sahneler vardı. Hande ve Eda, katıldıkları operasyonda deşifre olunca hayatları tehlikeye giriyor!

Hande ve Eda, gizli operasyonla uyuşturucu hap satıcısı adamın mekanına gelirler. Dışarıda ve içeride hem Rıza Babanın ekibi, hem de Engin Müdürün ekibi hazır beklemektedir. Kurye, bizim kızları lüks semtlerde hapları satacak kadınlar olarak tanıtır. Adam onlarla konuşmak için mekanın mutfağına götürür. Hande ve Eda adamda bir terslik sezerler; fakat, iş işten geçmiştir. Adam kızların polis olduğunu bilmektedir. Tezgahın altından çıkardığı sopa ile Hande ve Eda’yı hastanelik edene kadar döver. Kurye olan adamı ise öldürür. Hande ve Eda hemen hastaneye kaldırılır…

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)