Ana sayfa Dizi İzle Hande’nin sevinci kursağında kaldı – Can Kırıkları 2. Bölüm

Hande’nin sevinci kursağında kaldı – Can Kırıkları 2. Bölüm

tarafından ker_def

Başrollerinde Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Can Kırıkları dizisi atv’de 2. bölümüyle 15 Ekim Pazartesi akşamı ekrana geldi. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi hareketli, aksiyon dolu sahneleriyle biliniyor. Can Kırıkları dizisinin 2. yeni bölümünden görüntüler youtube resmi kanalında paylaşıldı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki 2. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

“Ben o mezarda canımın yarısını bıraktım!”

Zeynep Ercüment’e son kurşunu sıkarken Leyla olay yerine gelir. Leyla mesleği ve arkadaşı arasında bir seçim yapmak zorundadır. Zeynep’in geçmişte yaşadığı acıları öğrenen Leyla, cesedi ortadan kaldırmaya karar verir. Ne olursa olsun sonuna kadar Zeynep’in yanında olacaktır. Ancak iki kadını da kötü bir sürpriz beklemektedir. Ercüment’in sakladığı tecavüz görüntüleri hala bir yerlerde, saatli bomba gibi beklemektedir. Zeynep bu görüntüleri bulmak için gizlice Cihan’ın evine girer. Kendi kurduğu tuzağa düşen Cihan ise Leyla’nın namlusunun ucunda, ölümle burun burunadır.

Dizinin Karakterleri:

Hande Doğandemir Leyla Akgün(Doğan)
Çocuk Esirgeme Kurumu’nda büyümüş. 15-16 yaşlarındayken ailem diyebileceği tek kişi kardeşi gibi benimsediği Zeynep olmuş. Leyla’yla Zeynep arasındaki bu ilişki, Cihan Karadağ’ın genç yaşlarında hayatlarına girmesiyle bozulmuş. Günümüzde Leyla, zamanında ölümden dönmüş, hiçbir korkusu, kaygısı, endişesi olmayan, gözü kara bir polis. Onu yaşatan, bu denli güçlü yapan, komiser olmasını sağlayan ise Cihan’a olan kini ve intikam yemini. Yıllar sonra hayat, Leyla ile Zeynep’i bir kez daha bir araya getirecektir. Ne dost, ne düşman, birbirlerinin suç ortağı olacaklardır…

Seçkin Özdemir Aslan Erçetin
İşkolik, kuralcı, mantıklı, akıllı, başarılı bir başkomiser. Leyla’nın amiri. Zeynep’in akademiden üst sınıfı. İş ilişkileri dışında Zeynep ve kocası Kerem’in aile dostları. Büyük bir organize suç şebekesinin kilit isimleri olan Haşmet Köprülü ve damadı Cihan Karadağ’ı yakalama derdinde. Leyla’nın Cihan Karadağ’la ilişkisi zaman zaman kafasını karıştırsa da ipuçları bulup, bu bilmeceyi çözüp, suçluları hapse tıkmaya çalışmaktan vazgeçmiyor.

Funda Eryiğit Zeynep İnan
Baskıcı bir ailede büyümüş. Leyla’nın Cihan’la evliliğini yaptığı gece, onun da hayatı mahvoluyor. Hep Leyla’yı suçluyor. Yaşadıklarını yok saymış, polis okuluna gitmiş, komiser olmuş. Genç ve başarılı bir savcı olan Kerem ile evli. Yıllar sonra Leyla ile bir araya gelecek, suç ortağı olacaklardır.

Alican Yücesoy Cihan Karadağ
Evli, bir kız çocuk babası. Karizmatik, sert, güçlü ama geçmişine de bir o kadar takıntılı bir adam. Çocukluğu üvey baba eziyetiyle geçmiş. Sokaklarda, sert hayat koşullarıyla büyümüş. Hayatta kalmak için güçlü ve acımasız olmaya inanıyor. Kayınpederi Haşmet Köprülü’nün elini eteğini işlerden çekmesiyle iyice güçleniyor. Kardeşi Ercüment kıymetlisi. Onun yüzünden gelişen olaylar kayınpederi Haşmet Köprülü ile karşı karşıya getiriyor.

Özgür Çevik Kerem İnan
Akıllı, başarılı, idealist bir savcı. Mesleki ve ahlaki idealistliği sebebiyle büyük iç çatışmalar yaşamasına rağmen karısına olan aşkı ağır basıyor.

Hazar Motan Hande Tekin
Anne babasını çocuk yaşta kaybetmiş. Yetimhaneden de kaçarak hayatını zorlaştırmış. Erkek çocuğu gibi büyümüştür. Önce Polis okuluna girmeyi başarmış, sonra narkotik şubede göreve başlamıştır. Polis hayatını çocukluğundan beri ona bakanlara borcunu ödeyerek geçirir. Ta ki Başkomiser Aslan’a aşık olana kadar…

Kemal Uçar Zeki Sarı
Çevik, yakışıklı bir adam. Annesi, Zeko beş yaşındayken intihar eder. Zeko çok dürüst olan polis babasını içten içe suçlar. Bu yüzden ahlak anlayışı babasına tamamen zıt gelişir. Aslan ve Zeko mahallede birlikte büyürler. Kan kardeşi olurlar… Zeko, Aslan’ın Cihan’la savaşının şiddetlendiği noktada kan kardeşine yardım etmek ister. Ancak gelişen olaylar Zeko’yu çok zor bir karar almak durumunda bırakacaktır.

Ecem Özkaya Aysel Karadağ
Cihan Karadağ’ın karısı. Bakımlı, güzel, akıllı, babasına düşkün ve güçlü bir kadın. Babasının karanlık dünyasını hiç bir zaman sorgulamamış, eleştirmemiş. Cihan’la tanışana kadar babasına aşık bir kız çocuğu olarak büyümüş.