Ana sayfa Dizi Haberleri Hangimiz Sevmedik dizisinde Selen Soyder ile Can Yaman büyük problem yaşamış!

Hangimiz Sevmedik dizisinde Selen Soyder ile Can Yaman büyük problem yaşamış!

tarafından ker_def

Can Yaman ve Selen Soyder… 2016-2017 sezonuna damgasını vuran yapımlardan birisi de Hangimiz Sevmedik dizisiydi. 40 bölüm süren dizide Can Yaman ile Selen Soyder başrolde yer almıştı. Yaman, Tarık Çam karakterine hayat verdi, partneri Selen Soyder ise Itır Yeşil olarak ekrandaydı. Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri, Bülent Şakrak, Şerif Erol gibi önemli isimlerin de kadroda yer aldığı dizi büyük beğeni toplamıştı.

Can Yaman, bu dizisiyle ilgili bir gerçeği ilk kez açıkladı. Erkenci Kuş dizisindeki partneri Demet Özdemir ile Hangimiz Sevmedik yapımındaki partneri Selen Soyder’i karşılaştıran Yaman, Hürriyet gazetesinde Cengiz Semercioğlu’na yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.”

Can Yaman bu sözleriyle hem Demet Özdemir ile aşk yaşadıkları iddiasını kabul etti hem de eski partneri Selen Soyder’e göndermede bulundu. Yaman’ın bu sözlerine Selen Soyder ve Demet Özdemir’den bir yanıt gelecek mi merak ediliyor.

Yaman ile Soyder arasında o dönemde yaşanan olaylar da mahkemede sonuçlandı.

NE OLMUŞTU?

Hangimiz Sevmedik dizisinde Selen Soyder ile Can Yaman büyük problem yaşamış! 7

İki yıl önce sette rol arkadaşı Selen Soyder’e bardak fırlatıp hakaret ettiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Sonrasında bu olay mahkemeye taşındı. Tanıklar dinlendi, setteki kamera görüntüleri incelendi.. Beykoz 3. Asliye Mahkemesi’nde görülen davada; mahkeme, Yaman’ın suçlu olduğuna hükmetti..

Yaman, 87 gün adli para cezasına çarptırıldı; oyuncu 7.830 lira ödeyecek..