Ana sayfa Dizi Haberleri Hangisine üzülelim şaşırdık! Masumlar Apartmanı dizisi yürekleri yaktı!

Hangisine üzülelim şaşırdık! Masumlar Apartmanı dizisi yürekleri yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci bölümü izleyicilerle 22 Eylül Salı akşamı buluştu. İlk bölüm zaten çok etkileyiciydi ve sabırsızlıkla yeni bölümü bekleyenler duygu yoğun anlar yaşadı…

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki detaylar ekran başındaki izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından, gerçek hayattan alınan bir bölümün senaryolaştırıldığı dizi, ikinci bölümü ile de yürekleri etkiledi.

İzleyicilerin sosyal medyadaki yorumları da dikkat çekti. Ezgi Mola, Safiye karakterindeki harika oyunculuğu ile twitter’da gündem oldu.Yapılan yorumlarda ise diziye yönelik farklı duygular ve sahneler öne çıkartıldı.

İşte o yorumlardan bazıları:

-Hangisine üzüleceğimi şaşırıyorum, herkesin hikayesi içimi acıtıyor. Bu bölümde en çok Safiye’nin “baba bana kızım dedi, gözümün içine baktı” şeklinde olan konuşması derinden etkiledi.

-Mükemmel bir dizi. Asla Türk dizisi izlemeyen ben, televizyondan bi saniye gözümü alamadım. Konu bakımından, oyuncular mükemmel. Milleti izlerken yormamanız mükemmel her şey.

-Oyuncular oynamıyorlar da yaşıyorlar sanki.

-Tüm ekibe ve bu dizide hakkı olan herkese minnettarım! Bana ve tüm Türkiye’ye böyle güzel, gerçekçi bir Türk dizisi olacağına inandırdığınız için.

-Şu ana kadar izlediğim en gerçekçi dizi. Oyuncu dediğin işte böyle olmalı. Gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar. Umarım hiç bozmadan böyle devam eder.

-Dizinin sonunda Han’ın dediği gibi…”Bir laf vardır
“Çocuklar ailelerinin kusurudur”…

-Ezgi Mola eldivensiz çamaşır suyuna kendini bandıkça,suya sabuna dokundukça egzamalarım nüksediyor.

-Soluksuz kitlendim kalite kokan bir dizi görmek harika oyunculuklar müthiş iyi.

-Bu dizi tek kelimeyle “Muhteşem“ umarım ömrü arka sokaklar gibi olur.

-Ailedeki herkesin bir obsesif olduğunu öğrendik. İçimden bir ses İncinin de aynı olduğunu zannediyorum.

Videodan Masumlar Apartmanı 2. bölümünü izleyebilirsiniz.