Ana sayfa Sosyal Medya Hani çok iyi partner olmuşlardı! Kerem Bürsin, Hande Erçel’e yapmaması gereken bir şey yaptı!

Hani çok iyi partner olmuşlardı! Kerem Bürsin, Hande Erçel’e yapmaması gereken bir şey yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya ve her geçen hafta da reytinglerini toparlamaya devam ediyor. Balca Koçak karakteri ile yapıma katılan İlayda Çevik’in ardından Eda’nın babaannesi Semiha karakterinde ise Ayşegül İşsever dizinin ekibine katıldı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin yüksek enerjilerinin yansıdığı 23. bölümün çekimleri sırasında yaşanan bir detay ise, iki ünlü ismin instagram canlı yayınında ortaya çıktı. Buz pistinde buz pateni yapan ikilinin yaşadığı eğlenceli anlar sosyal medyaya yansımıştı. Ancak arka planda daha da fazlasının olduğu Hande Erçel’in açıklaması ile ortaya çıktı.

Instagram canlı yayını sırasında bölüm hakkında değerlendirmeler yapan ünlü oyuncu, partneri Kerem Bürsin’in kendisini buz üstünde nasıl kötü bir durumda bıraktığını ve canının ne kadar yandığını anlattı.

“Ben hiç düşmedim” diyen Kerem Bürsin, partnerinin düştüğünü belirtti. Hande Erçel, “Beni bıraktın Kerem” diyerek partnerinden şikayetçi oldu.

Oyuncu, yaşananları şöyle anlattı: “Benden hızını aldın, tutarken benden hızını aldı ve beni bir anda bıraktın. Sonra ben bariyerlere girdim, ayağımı vurdum. Sağ parmağımı incittim. Bunları da anlatalım mı?”

Kerem Bürsin ise bölümün başladığını söyleyerek, konu üzerinde fazla durmak istemedi. O anları videoda bulabilirsiniz.