Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi koptu gidiyor, reytingler fena patladı!

Gönül Dağı dizisi koptu gidiyor, reytingler fena patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, 2020-2021 sezonunda adeta güneş gibi açtı. Masalsı bir aşk hikayesini, Anadolu’nun bozkırındaki yaşamın naifliği ile buluşturan dizi, başarılı oyuncuları ve karakterleri ile göze girdi.

Dizinin haftalardır devam eden yükseliş trendi devam ediyor ve dün akşam yayınlanan 9. bölüm 8-9 arası oranlar elde ederek tüm kategorilerde reyting birinciliğini getirdi. Kuzey Yıldızı dizisi, TRT1’in güçlü yapımı karşısında totalde birinciliği rakibine bırakmak zorunda kaldı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çok iyi bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu var. Karakterler için seçilen oyuncuların yerinde olması da dizinin öne çıkmasındaki en önemli etkenlerden birisi olarak göze çarpıyor…

Gönül Dağı dizisinde gerçek olamayacak kadar güzel bir aşk hikayesini izleyenler, halinden memnun. Dizi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar ve paylaşımlar artıyor. Yani Gönül Dağı her geçen hafta hem reytinglerde hem de sosyal medya platformlarında güçlü sonuçlar alıyor.

Dizinin 26 Aralık Cumartesi akşamı 10. yeni bölümü yayınlanacak. Taner ve Dilek’in aşkları iyice alevlenirken, oyuncuların uyumları da yine dikkat çekecek. Cemile hamile ve Veysel babalık sevinci yaşıyor. Tabii ki bu durum da Ramazan’ı evlendirme telaşını da başlatacak.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan öyle güçlü bir enerji yayıyor ki, Gönül Dağı dizisinin bu kadar başarılı olmasında onların uyumlarının da etkisi büyük.

Gönül Dağı’nın yeni bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.