Ana sayfa Dizi Haberleri Talat Bulut, Yasak Elma dizisine geri mi döndü?

Talat Bulut, Yasak Elma dizisine geri mi döndü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinden Halit karakterinin 85.bölümde çıkartılmasından sonra, büyük değişimler yaşanmıştı.

Ali İhsan bey karakteri ile Erdal Özyağcılar, Çağatay olarak Berk Oktay ve Feride karakterinde de Gülenay Kalkan yapıma dahil oldu. Ancak yeni karakterlerin havası kısa sürede yerini geçmişin özlemine bıraktı. Birçok dizi hayranı hem Halit hem de Kerim karakterinin geri dönmesini istediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Talat Bulut, sosyal medyada bir hayli aktif şekilde paylaşımlar yapan ünlü isimlerden birisi… Oyuncunun her paylaşımına da hayranları, “Yasak Elma siz olmadan olmuyor, izleyemiyoruz. Neden ayrıldınız” şeklinde yorumlar bırakıyor. Yasak Elma dizisindeki değişim bazı izleyicileri memnun etse de bazıları ise 85. bölümden sonraki değişimden o kadar da mutlu değiller.

Yasak Elma’nın bu değişim sırasında reytingleri bir hayli yukarıya çıkmıştı. Ancak son haftalarda bir düşüş yaşanınca yeni karakterlerin o kadar da güçlü sonuç vermeyebileceği düşüncesi ortaya çıktı.

Dizinin 21 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 90.bölüm 2. fragmanı paylaşıldı ve ortaya “Halit ölmedi” sözü çıktı. Ya bu senaristin bir ters köşesi ya da yakında Halit karakterinde Talat Bulut’u dizide görürseniz şaşırmayın.

Tabii ki izleyicilerin birçoğu Halit’in dönmesini istiyor. Ancak senaryoda heyecanı artırmak için de böyle bir sahne yazılmış olabilir. Yani resmi bir açıklama gelmeden Talat Bulut’un diziye döndüğünü falan sanmayın.

Şimdilik ortada sadece fragmandan yansıyan “Halit ölmedi” sözünden başka bir şey yok.