Ana sayfa Dizi Fragmanları Hasan Kaçan sanki Tövbeler Olsun dizisine kurtarıcı olarak geldi!

Hasan Kaçan sanki Tövbeler Olsun dizisine kurtarıcı olarak geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun, absürd bir komedi yapımı ve reyting elde etme konusunda da çok şanslı değil… TRT1’in desteği ile ilerleyen dizi, özel bir kanalda yayınlanması pek de kolay olmayan proje olarak dikkat çekiyor.

Ancak TRT1, tüm yapımlarını reyting alsın almasın desteklediği için Tövbeler Olsun, pazar akşamları absürd komedi arayan izleyicilerin tercihi konumunda… Kamu yayıncısını bu tavrı, farkıl tercihleri olan izleyicilerin ekranda kalması ve kendi zevklerine uygun yapımları final endişesi olmadan izlemesi açısından önemli bir fırsat… Dizinin hikayesinde ise önemli bir değişiklik var.

Önceki bölüm yeni bir karakter katıldı. Hasan Kaçan’ın canlandırdığı Öpücük Enişte karakteri diziye bir hayli hareket kattı. Adeta kurtarıcı edasıyla dizide birçok sahnede yer alacak olan Öpücük Enişte karakteri, olayların tam göbeğinde bulunacak.

Eğlencenin daha da artacağı, farklı konuların yeni bölümlerde öne çıkartılacağı 14. bölüm fragmanında dikkat çeken detaylar… Hasan Kaçan’ın etkisinin fazlasıyla arttığına işaret eden Tövbeler Olsun dizisinin 22 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünden ilk fragmanı videoda izleyebilirsiniz.