Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisini ayakta tutan bağ koptu!

Maria ile Mustafa dizisini ayakta tutan bağ koptu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Pazar akşamları ekrana getirmekte olduğu Maria ile Mustafa dizisinin 11 bölümü geride kaldı. Çok iyi reytingleri olmasa da kanal tarafından desteklenen ve ekranda şans verilen dizide Jessica May ile Hilmi Cem İntepe başrollerde bulunuyor. İki başrol oyuncusunun uyumları ve enerjileri de dizinin itici gücü olarak dikkat çekiyor.

Kapadokya’nın muhteşem ortamında çekilen dizide Maria ve Mustafa zor bir dönem yaşıyor. Galip’in kaçırdığı Maria büyük endişe içinde. Mustafa ise onun kılına zarar gelir ise Galip’i öldüreceğini söylüyor…

“Halil abiyi senin öldürmediğini asıl katilin Galip olduğunu biliyorum” diye konuşan Mustafa, Eda konusunda ne yapacak herkes merak içinde… Maria ise bu yaşananlardan hiç de memnun değil.

Maria ile Mustafa dizisini ayakta tutan bağ koptu! 7

Eda’yı o durumda bırakıp da Maria ile evlenmek Mustafa’nın yapabileceği bir şey değil. Maria, “Aramızda sadece bir bağ vardı, onu da kopardın Mustafa” diyerek ayrılığı resmen tescilliyor…

İzleyiciler Maria ve Mustafa karakterlerinin aşkına tutunmuştu. Ancak bu aşkın bağı görüntülere bakılır ise kopuyor. İzleyiciler sosyal medyada “İnşallah ayrılmazlar” diyerek yorum bıraktı.

İşte 22 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinin 12. bölümünden ilk fragman: