Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde aşk değil, kavgalar dönemi başlıyor

Baraj dizisinde aşk değil, kavgalar dönemi başlıyor

tarafından ker_def

Fox TV’nin son haftalarda reytinglerini yükselterek ateş hattından uzaklaşan dizisi Baraj, 14. yeni bölümü ile 17 Kasım Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde dikkat çeken detaylar var.

Nazım ve Nehir’in arasına kalın bir duvar örülecek. Dizinin gidişatı artık Tarık ve Nazım arasındaki düşmanlık ile Nehir – Nazım arasındaki sorunların büyümesi şeklinde devam edecek gibi bir izlenim var… 14. bölümden ayrıntılar geldi… İşte yeni bölümde yaşanacaklar:

Nazım’ın hala evli olduğunu ondan saklaması Nehir için bardağı taşıran son damla olmuştur. Artık Nazım’a güvenemeyeceğini düşünen Nehir, Zerrin ile birlikte İstanbul’a, eski hayatına geri döner. Nazım ya Nehir’i seçip onun peşinden İstanbul’a gidecek ya da kızını seçip onları korumak için Nermin ve Ayşe ile kalacaktır.

Baraj dizisinde aşk değil, kavgalar dönemi başlıyor 7

Tarık, gerçekleri Nehir’e anlatarak onunla Nazım’ın arasını açmayı başarmıştır. Fakat bu yüzden Nazım’ın gazabına uğrar ve onun imdadına Fulya ve Kemal yetişir. Tarık saf dışı kalınca ise Zahra, Halil’in yokluğunu gizlemekte iyice zorlanır.