Ana sayfa Dizi Haberleri Hatalı bir karar Ramo dizisini çıkmazın içine sürükledi!

Hatalı bir karar Ramo dizisini çıkmazın içine sürükledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Ramo dizisi hak ettiği noktanın çok gerisinde! Adana’da çekilen Ramo dizisinin setine BKM’nin diğer tüm işleri gibi ara verilmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan bu karar ne kadar sürecek, sette ne zaman çalışmalar başlayacak bilinmiyor. Ancak her geçen gün vaka sayısının ve ölümlerin arttığı şu ortamda dizi setleri son derece riskli ortamlar.

Ramo’nun iyi bir izleyici kitlesi ve Show TV’yi tatmin edecek de reyting oranları var. 11 bölümü geride kalan dizide Murat Yıldırım ve Esra Biliç başrolleri paylaşıyor. Uyumları son derece iyi, ekranda başındaki izleyiciler bu dizi çiftini kabullendi ve bağırlarına bastı.

Hatalı bir karar Ramo dizisini çıkmazın içine sürükledi! 8

Ramo, hareketli ve silahların susmadığı bir yapım. Heyecan,aksiyon, aşk, entrika ve intikam gibi birçok öğeyi içinde barındırıyor. Yan karakterleri sağlam bir dizi olan Ramo, her nedense Salı akşamları EDHO ile kapışabilecek iken şimdilerde rakip dizilerin de etkisiyle bir hayli geri plana düştü.

5.sezonundaki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yanı sıra Hekimoğlu dizisi ve Fox TV’de yeni başlayan Baraj, Ramo’nun önünü bir hayli tıkadı.

Hem oyunculuk performansları hem hikayesi hem de çekim kalitesi ile çok daha yüksek noktaları hak etse de aslında erkek izleyici kitlesine daha çok hitap etmesi, kadın izleyicilerin Hekimoğlu ve Baraj arasında dağılmaları Ramo için yükselememe sebebi olarak görülüyor.

Hatalı bir karar Ramo dizisini çıkmazın içine sürükledi! 9

Dizinin konseptini veya yayın gününü ayarlarken, erkek izleyicilerin kumandayı eline aldıkları tek gün Salı… Ekrandaki tek mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve bunun karşısına Ramo’yu koyup da zirveyi hedeflemenin doğru bir tercih olmadığı da ortaya çıkıyor.Ramo’nun gün değişikliği yapması da bu saaten sonra fayda yerine zarar getirir. Ancak bir gerçek var ki, Ramo dizisi şu anda gördüğü ilginin en az iki katını hak ediyor.