Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın Zemheri şanssızlığı, şimdilerde şansı oldu!

Alperen Duymaz’ın Zemheri şanssızlığı, şimdilerde şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zemheri dizisi Show TV ekranında büyük bir iddia ile izleyicilerin karşısına çıktı. 13 bölüm olarak anlaşılan yapım reytingleri yeterli olmayınca sadece 10 bölüm yayınlanabildi. Alperen Duymaz’ın yanı sıra Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse dizinin başrollerinde yer aldı.

Aynı Kanal D’deki Afili Aşk gibi, Zemheri dizisi de final yaparak yani herhangi bir sürüncemeli dönem yaşamadan ekrana veda etti. Oysa ki koronavirüs salgınının ülkemizde iyice yayıldığı bu dönemde hem yapımcılar hem kanallar hem de oyuncular için artık riskli bir ortamda iş yapmak ya da uzun süre projelere ara vermek arasında bir seçim yapma dönemi geldi.

Koronavirüs salgınının uzun süreceği uzmanla tarafından ifade ediliyor.Ancak dizi setlerinde iç içe geçen ortamlar koronavirüsen yayılması noktasında tüm ekiplerin korkulu rüyası konumunda. Böyle bir ortamda dizilerin nasıl çekileceği, nasıl ilerleneceğini kimse bilmiyor.

Alperen Duymaz'ın Zemheri şanssızlığı, şimdilerde şansı oldu! 7

İşte koronavirüs salgınının herkesi hayatları ile sınadığı bu ortamda Alperen Duymaz, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile özgürlüğün tadını çıkarttığını gösterdi. Ormanda tek başına fotoğrafını paylaşan oyuncu, Zemheri dizisinin final yapmasıyla aslında büyük bir şanssızlık yaşamıştı ama koronavirüs salgının yayıldığı şu durumda hem kafasını dinlemek hem dinlenmek için de değerli bir zaman kazandı.

Afili Aşk’ta olduğu gibi Zemheri dizisinin de bitişi şanssızlıktan daha çok şans olarak değerlendiriliyor.