Ana sayfa Dizi Haberleri İdil Fırat ve Yiğit Özşener ekranda ne güzel bir ikili oldu!

İdil Fırat ve Yiğit Özşener ekranda ne güzel bir ikili oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo’da İdil Fırat, Fidan karakterine hayat veriyor. Yiğit Özşener ise Yavuz olarak izleyicilerin karşısında.

Fidan da Yavuz da gerektiğinde eline silah alan ve sertleşen iki karakter. Ayrıca yaraları o kadar derin ki, ancak bu iki karakter de birbirlerini anlayabilir. Ortak noktalarının yaşadıkları derin acılar olması onların dizide gelecek vaat eden bir ikili olmasını da sağlıyor.

İdil Fırat ve Yiğit Özşener ekranda ne güzel bir ikili oldu! 8

Sosyal medya yorumlarına bakılır ise Fidan-Yavuz, dizinin en beğenilen çifti durumunda. Birçok izleyici onların sahnesini heyecanla bekliyor. Hem naiflik var hem tecrübenin getirdiği bir ne söylediğini bilme hali var…

İzleyiciler de şimdiden bu iki karakter için senaryoyu yazmaya başladı. Fidan’ın eskiden sevdiği adamın geri dönmesi ve bu kişinin de Cihangir bey olması üzerinde duruluyor. Şu anda Cihangir beye çalışan Yavuz’un da Cihangir beyin gidip dönmemesinin arkasından çıkacağını düşünenler var.

İdil Fırat ve Yiğit Özşener ekranda ne güzel bir ikili oldu! 9

Bir izleyicinin şu yorumu da dikkat çekiyor: “Fidan & Yavuz o kadar iyi kimyanız var ki, diziyi sizin için izliyorum resmen. İkisinin de yaraları çok derin , birbirlerinde bulacaklar şifayı. Fidan’ın eski sevgilisi kesin gelecek ve Cihangir Bey olabilir diye düşünüyorum. İşte o zaman tadından yenmez. Tek eksik dizinin reklamı iyi yapılmıyor, daha iyi reytingleri hak ediyor bu dizi.”