Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Aslan’ın manevi kızı ünlü bir oyuncu! 1999 depremi kaderlerini birleştirdi!

Hatice Aslan’ın manevi kızı ünlü bir oyuncu! 1999 depremi kaderlerini birleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzgun dizisinin Meryem Cebesi’si olarak en son ekranda yer alan Hatice Aslan, ayrıca Dali’nin Kadınları isimli tiyatro oyunuyla da sahnelerde yer almaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu Hatice Aslan, “manevi kızım” diye konuştuğu Ece Dizdar’a olan sevgisini yaptığı paylaşım ile gösterdi.

Dizar için “İyi ki doğmuş iyi ki seninle hayatlarımız kesişmiş. Kanatların hep pırıl pırıl parlasın kuşum” notunu paylaşan Aslan, sevgisini de belli etti.

Hatice Aslan'ın manevi kızı ünlü bir oyuncu! 1999 depremi kaderlerini birleştirdi! 7

Ece Dizdar 2000’li yılların başından bu yana oyunculuk yapıyor. En Son Babalar Duyar, Al Yazmalım (Funda), Şubat (Yeşim), Güneşi Beklerken “Melda), Arkadaşlar İyidir (Leyla), Görünen Adam (Zühtü), Fi (Nazlı), Siyah Beyaz Aşk (İdil) dizilerinde rol aldı. Sinema filmlerinde de farklı karakterler canlandırdı.

Ece Dizdar’ın Hikayesi:

Aslan’ın oğlu Ekin Erkök ile sevgili oldukları dönemden tanışan Hatice Aslan, 2010 yılında Hürriyet gazetesinde yayınlanan röportajında Ece Dizdar için, “Ailenin ayrılmaz parçası, manevi kızım” ifadesini kullanmıştı.

Yıllar geçti ve bu durum değişmedi.

Peki Ece Dizdar kimdir? 17 Ağustos 1999 depreminde anne ve babasını kaybetti. Babası deniz subayı olan Dizdar’ın bir de abisi var ve Kanada’da yaşıyor.

Depremden sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nikazanan Ece Dizdar’ın içinde oyunculuk hevesi vardı. Depremde kaybettiği annesinin Hatice Aslan ile ortak bir dostu vardı. İkili tanıştı. Birbirlerine kanları ısındı.Ekin ile de kaynaşan ve iyi arkadaş olan Ece Dizdar, sonra aşk da yaşadı.