Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Şendil çok eleştirildi ama şimdi tam da aradığı gibi rol buldu!

Hatice Şendil çok eleştirildi ama şimdi tam da aradığı gibi rol buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014-2015 sezonunda yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisine kadar Hatice Şendil birbiri ardına projelerde yer alan bir isimdi… 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2005 yılında Eylül isimli diziyle kariyerine başladı…

İki Yabancı, Fesupanallah, Yaban Gülü isimli dizilerde tecrübe kazanan oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Ebru karakteri ile büyük dikkat çekti. Karadağlar dizisindeki Gülhayat karakteri ise kariyeri için iyi bir sınav oldu. Ancak oyuncu asıl büyük çıkışını Dila Hanım dizisiyle gerçekleştirdi. Akıllarda da Dila hanım rolüyle kaldı..

Hatice Şendil, 6 yıllık suskunluğun ardından 2020-2021 sezonunda Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Terken Hatun karakteri ile yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak oyuncunun botoksları nedeniyle eleştiriler de sosyal medyada sert şekilde yapıldı. Tarihi bir dizide botokslu bir oyuncu olmasının yanlışlığına vurgu yapılan bu eleştiriler, Hatice Şendil’in oyunculuk performansına yapılan eleştirileri de beraberinde getirdi.

Hatice Şendil çok eleştirildi ama şimdi tam da aradığı gibi rol buldu! 7

Ancak ünlü oyuncunun hayranları yeniden ekrana dönmesinden bir hayli memnun. Şimdi de Fox TV’de yayınlanacak olan Kapımdaki Düşman isimli diziyle anlaşan oyuncu, yeniden setlere dönüş yapacak. İsmail Demirci ile partner olan Hatice Şendil, yeni dizide zengin bir kadını canlandıracak ve botoks konusu da artık eleştiri konusu olmayacaktır.

Ceyda karakterini canlandıracak olan oyuncu, Doruk olarak izleyeceğimiz İsmail Demirci ile de partnerlik yapacak. İki oyuncunun uyumu ve enerjisi de şimdiden merak konusu oldu.

Perihan Savaş’ın Şahika karakteri ile yer alacağı dizide ayrıca Damla karakteriyle de Serra Kutlubey’i izleyebileceksiniz.

Ceyda’nın ihaneti ile sarsılan Doruk’un aynı zamanda Damla’yla gizli aşk yaşadığı Kapımdaki Düşman dizisinde, Şahika karakteri ise Ceyda’nın annesi olarak yerini alacak. İhanet, intikam ve entrikanın bol olduğu dizinin yapımcısı ise Medyapım ve yönetmenliği de Murat Öztürk üstlendi.