Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere, herkesin heyecanla beklediği sarsıcı diziye gelmiyor!

Cansu Dere, herkesin heyecanla beklediği sarsıcı diziye gelmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büşra Cebe’nin aynı isimli kitabından uyarlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar, çok güçlü bir hikayeye sahip. 7 kadın karakterinin sarsıcı olaylarla dolu hikayelerinin anlatıldığı dizi, etkili yapımcı Fatih Aksoy’un yeni dijital projelerinden birisi. Medyapım imzasını taşıması nedeniyle de Siyaha Bulaşan Kadınlar projesiyle ilgili gelişmeler merakla bekleniyor. Özellikle güçlü kadın hikayelerinin yer alması nedeniyle, kadın izleyiciler için bu dizi diğer projelerden daha bir merakla bekleniyor.

Yine Medyapım’ın iki sezondur başarılı şekilde Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, yakında ekran ömrünü tamamlayacak. Asya karakteri ile dizide yeteneklerini sergileyen Cansu Dere’nin de ne yapacağını hayranları merakla bekliyor. Hem televizyon hem de dijital platformların adeta çılgınca yeni projeler ürettiği bu ortamda, Cansu Dere’nin ismi Siyaha Bulaşan Kadınlar projesi için geçmişti.

Hatta 7 kadın karakteri için çok ünlü oyunculara teklifler yapılacağı ve bunların arasında Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Cansu Dere’nin de olduğu bilgisi gelmişti. Medyapım çalışmalarını sürdürürken, Cansu Dere konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Cansu Dere, herkesin heyecanla beklediği sarsıcı diziye gelmiyor! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, Siyaha Bulaşan Kadınlar kadrosunda olmayacak. Özer Feyzioğlu’nun yöneten olarak başında bulunduğu yeni dizi için farklı kadın oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Gelen bilgilere göre çok yakında bu isimler netleşecek.

Cansu Dere’nin ise başka bir dizi için görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı. Sadakatsiz dizisinin İspanya’da yayınlanması ile birlikte büyük ilgi gören oyuncu, Latin Amerika’yı da salladı.

Cansu Dere, yakın bir zaman önce hem İspanya’dan hem de Latin Amerika’dan başarılı performansı nedeniyle ödüller de kazandı.

Cansu Dere, herkesin heyecanla beklediği sarsıcı diziye gelmiyor! 9

Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil… Kitabın yazarı Büşra Cebe onların sadece acılarını anlatmıyor; yaşadığı sorunların kendi dünyasındaki yankısını, hangi seçimleri yapmaya zorladığını, neler hissettirdiğini ve siyahıyla baş etmeye çalışırken rengini diğer kadınlara nasıl bulaştırdığını sarsıcı bir dille aktarıyor.

Siyaha Bulaşan Kadınlar kitabında Büşra Cebe bir grup İstanbullu kadının kesişen yaşamları üzerinden bizi siyahın tüm tonları ile yüzleştiriyor! İşte böyle etkili bir romandan uyarlanan dijital dizinin de çok iyi bir senaryosunun olması bekleniyor.