Ana sayfa Sosyal Medya “Hayal kırıklığına uğrattım, özür dilerim!” Halit Ergenç, Ozan Güven sözlerine gelen tepki üzerine açıklama yaptı

“Hayal kırıklığına uğrattım, özür dilerim!” Halit Ergenç, Ozan Güven sözlerine gelen tepki üzerine açıklama yaptı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Halit Ergenç, magazincilerin Ozan Güven’in kız arkadaşını darp etmesi ile ilgili soruları üzerine yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyleyerek duruma açıklık getirdi. Ergenç’in, yargı kararıyla Ozan Güven’in aklanacağı şeklindeki sözleri üzerine sosyal medyada oyuncuya eleştiriler ve tepkiler yönlendirilmeye başlamıştı.

Bilindiği gibi Babil dizisinde Ozan Güven ile birlikte rol alıyor Halit Ergenç. Aynı zamanda sektörün içinde de uzun yıllardır varolan bir dostlukları da bulunuyor. Ozan Güven’in bir kaç ay önce kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları üzerine mahkemelik olması ve sonrasında da Babil dizisinden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Ozan Güven, mahkeme kararının beklenmesi gerektiğini söyleyerek suskunluğunu korurken, Halit Ergenç de tatil sonrasında dizinin çekimleri için döndüğü İstanbul’da magazincilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlamıştı. Ergenç, muhabirin Ozan Güven’in diziden ayrılma kararını sorması üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

“Ozan’ın takdiridir. Ben Ozan’ı çok severim, çok uzun zamandır da tanırım. Sevgimiz baki. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan, adalet neyse yerini bulacak ama, alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım hayatım boyunca. Mutlaka orada bir şey olmuştur. Bunu da adalet çözecektir, bir yere varacaktır o. Herkesin hakkında hayırlısı.”

"Hayal kırıklığına uğrattım, özür dilerim!" Halit Ergenç, Ozan Güven sözlerine gelen tepki üzerine açıklama yaptı 8

İşte bu açıklama sonrasında Ergenç’e sosyal medyadan bir anda çok sayıda tepki gelmeye başladı. Halit Ergenç ise yaşanan bu durum üzerine yanlış anlaşıldığını, sözlerinin sadece bir temenni olduğunu, şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu belirterek hayal kırıklığına uğrattığı kişilerden de bu yanlış anlaşılma nedeniyle özür dilediğini belirten bir açıklama yaptı.

Halit Ergenç’in instagram hesabının story bölümünden yaptığı açıklama şöyle:

"Hayal kırıklığına uğrattım, özür dilerim!" Halit Ergenç, Ozan Güven sözlerine gelen tepki üzerine açıklama yaptı 9

İşte Halit Ergenç’in röportajı: