Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin Mahir’in durumu, Sefirin Kızı’ndaki Gediz’e ne kadar da çok benziyor!

Kaderimin Oyunu dizisinin Mahir’in durumu, Sefirin Kızı’ndaki Gediz’e ne kadar da çok benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir karakterinin durumu, aynı Sefirin Kızı dizisindeki Gediz’e benzemeye başladı… Mahir karakterinde Sarp Apak’ı çok başarılı bir dram performansı ile izliyoruz. Komedi rolleri ile akıllara yazılan Sarp Apak, dram konusunda da yeteneklerini sergiliyor.

Mahir karakterinin, eski aşıklar Cemal ile Asiye arasına girmesi durumunu biz Sefirin Kızı’nda izlemiştik. Engin Akyürek ile Neslihan Atagül’ün canlandırdıkları, Sancar ile Nare’nin aşkı, ayrılıkları ve sonra yeniden kavuşma hikayeleri birbirinden ilginç olaylara neden olmuştu. Dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz de, daha ilk gördüğünde Nare’ye tutuldu ve iki eski aşığın arasına girmek istese de olaylar çok farklı gelişmişti. Gediz sonunda hikayenin hem en saf seveni hem de kaybedeni olmuştu.

Kaderimin Oyunu dizisinin Mahir'in durumu, Sefirin Kızı'ndaki Gediz'e ne kadar da çok benziyor! 8

Mahir karakterinin de Kaderimin Oyunu dizisindeki durumu bazı noktalarda Gediz’e benziyor. Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir, saf ve temiz bir insan. Duygusallığı yüksek ve yardımseverliği de kalbindeki güzellikten geliyor. Yani bir anlamda Mahir’in özellikleri ile Sefirin Kızı’ndaki Gediz’in kişisel özellikleri birbirine benziyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde ailesini terk eden Cemal ve yıllar sonra onunda yeniden farklı bir ortamda karşılaşan Asiye’nin yarım kalan aşk hikayesinin arasına Mahir girmeye çalışıyor. Dizinin ilk 13 bölümü geride kaldı. Bu zamana kadar Asiye’nin Mahir’e yakınlaşma konusunda net adımlar atmadığını görmüştük. Hala Cemal’den umutlu olan Asiye’nin hikayedeki gidişatı 14. bölümle birlikte farklılaşacak.

Kaderimin Oyunu dizisinin Mahir'in durumu, Sefirin Kızı'ndaki Gediz'e ne kadar da çok benziyor! 9

Yayınlanan fragmanda Asiye ve Cemal yeniden birbirinden uzaklaşıyor. Bu noktada da Asiye’nin kendisini saf bir şekilde seven ve her zaman yanında durmaya özen gösteren Mahir’e karşı bir yakınlaşma içine girebileceği anlaşılıyor. Tabii ki bu durum Cemal’i kıskandırma çabası da olabilir.

Senaristlerin Asiye ile Cemal arasında kalan Mahir konusunda nasıl bir yol izleyecekleri bilinmese bile, izleyicilere göre bu hikayede en çok mutluluğu hak eden kişi Mahir…

Bu duyguyu Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakterinden de hatırlayanlar olacaktır. Gediz de Nare’nin aşkını en çok hak eden kişiydi, ancak olaylar çok farklı gelişmişti.

Peki Kaderimin Oyunu dizisinde hikaye nasıl ilerleyecek? Mahir de aynı Gediz gibi günün sonunda kaybeden kişi mi olacak? Bu soruların yanıtlarını bilmiyoruz ama 14. bölüm fragmanı bazı değişimlerin olabileceğini gösteriyor.