Ana sayfa Dizi Analiz Hayaller ve Hayatlar beşinci ve altıncı bölüm konusu!

Hayaller ve Hayatlar beşinci ve altıncı bölüm konusu!

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, yeni beIN ORIGINALS dizisi Hayaller ve Hayatlar, beşinci ve altıncı bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te! Peki yeni bölümlerde neler izleyeceksiniz? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” her hafta yeni bölümleriyle merakla beklenmeye devam ediyor. Hem yurt içinden hem de yurt dışından büyük bir izleyici grubunu etkileyen dizide önemli gelişmeler yaşanacak.

Dört yakın arkadaşın, hayallerinin peşinden giderken hayata yakalanma hikayesini izleyiciyle buluşturan dizide Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz başrollerde yer alıyor… İşte dizinin beşinci ve altıncı bölümde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar:

Meryem’in Otopsi Raporu Kızları Dehşete Düşürüyor

Hayaller ve Hayatlar beşinci ve altıncı bölüm konusu! 7

Meryem’in otopsi raporunda intihar ettiği sonucu çıkar ancak Güneş, bir türlü Meryem’in intihar ettiğine ikna olmaz ve kızları da şüphelerinin peşinden sürükler.

Dicle, zor günlerinde yanında Sergen’i bulurken, Setenay gerçekleşmeyen düğününün balayına arkadaşlarıyla gider. Kızlar, Meryem’in acısından uzaklaşmak isteseler de bu tatil onlar için hiç kolay geçmez.

Güneş Şirkette Zorlu Bir Mücadele Veriyor

Tatil dönüşü, kızlar için karmaşayı beraberinde getirir. Dicle, Sergen’in duygusuz biri olduğunu düşünmeye başlarken, Güneş de Meryem hakkındaki söylentilerden dolayı Alaz ile fikir ayrılığına düşer. Melike ise sürpriz bir ismin aracılığıyla randevuya çıkar.