Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün InStyle Mart sayısına kapak oldu, fotoğrafı gören büyülendi!

Tuba Büyüküstün InStyle Mart sayısına kapak oldu, fotoğrafı gören büyülendi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kariyerinde birçok dizi ve film bulunan ödüllü oyuncu Tuba Büyüküstün, hem güzelliğiyle hem de başarılarıyla hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Güzel oyuncu InStyle Mart sayısına kapak oldu, kapak görselinin sosyal medyada paylaşılmasıyla ortalık karıştı.

2003 yılında Sultan Makamı adlı dizinin son dört bölümünde oynayarak dizi oyunculuğuna başlayan Tuba Büyüküstün; Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında, Babam ve Oğlum, İstanbul Kırmızısı, Cesur ve Güzel gibi birçok başarılı projeyle oyunculuk kariyerinde zirveye ulaştı.

Tuba Büyüküstün InStyle Mart sayısına kapak oldu, fotoğrafı gören büyülendi! 8
20 Dakika dizisindeki rolüyle 42. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu kategorisine aday gösterilen Tuba Büyüküstün, böylece Emmy’e aday olabilen ilk Türk oyuncu unvanını aldı. Ayrıca oyuncu, 2014 yılında UNICEF Türkiye’nin iyi niyet elçisi seçildi.

Bu ay 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, “Fark yaratan, cesaret eden, değiştiren, sınırları aşan, sorunlar yerine çözümlere odaklanan ve toplumsal faydayı her şeyin üzerinde tutan kadınları” konu alacağı özel sayısında InStyle, kapağında da öncü bir kadın olarak; 8 yılı aşkın zamandır Unicef iyi niyet elçisi olarak çalışan ve şöhretini toplumsal fayda için kullanan Tuba Büyüküstün’e yer verdi.

Tuba Büyüküstün InStyle Mart sayısına kapak oldu, fotoğrafı gören büyülendi! 9
Emre Güven’in çektiği fotoğraf üzerine çalışılan kapak görseli sosyal medyada paylaşılır paylaşılmaz büyük yankı uyandırdı. Hem Türkiye’den hem de dünyanın çeşitli yerlerindeki hayranları Tuba Büyüküstün’ü twitter’da trend’lere taşıdı.

39 yaşındaki oyuncu, Onur Saylak ile evliliğinden iki kızı olmasına rağmen yıllara meydan okuyor ve güzelliğiyle ön plana çıkıyor. Instagram hesabından sık sık kızları Maya ve Toprak ile neşeli anlarını da paylaşan güzel anne Tuba Büyüküstün’e “Maşallah” yorumları yapılıyor. Oyuncu güzelliğini korumak için beslenmesine çok dikkat ediyor. Düzenli bir şekilde spor yapıyor. Aşırı makyajdan kaçınıyor.