Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun Rüzgar’ı İdris Nebi Taşkan saçlarını kazıttı, yoksa yeni bir proje müjdesi mi var?

Baht Oyunu’nun Rüzgar’ı İdris Nebi Taşkan saçlarını kazıttı, yoksa yeni bir proje müjdesi mi var?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Civan’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Oyuncu, Zalim İstanbul’un finalinden sonra Kanal D dizisi Baht Oyunu’nda ‘Rüzgar’ karakterine hayat verdi.  Sadece oyunculuğuyla değil yakışıklılığıyla da adından söz ettiren oyuncu, Baht Oyunu’nun  17 bölüm süren ekran macerasından sonra ekranlara bir süre ara verdi.

Bu süreçte sevenleriyle sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla hasret gideren oyuncu, son paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan saçlarını kazıttı, yoksa yeni bir proje müjdesi mi var? 8

Saçlarını kazıtan İdris Nebi Taşkan, instagram hesabında yeni imajının fotoğrafını paylaşarak fotoğrafın altına, ‘Geçmişe geri döndüm’ notunu düştü.

Henüz adı yeni bir projeyle gündeme gelmeyen oyuncunun imaj değişikliği ‘Ufukta yeni bir proje mi var?’ sorularını da gündeme getirdi.

Oyuncunun paylaşımına takipçileri tarafından, ‘Harika’, ‘Mükemmel ötesi’ ve ‘Yakışmış’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan saçlarını kazıttı, yoksa yeni bir proje müjdesi mi var? 9

Yapılan yorumlardan aynı zamanda hayranlarının yakışıklı oyuncuyu özlediği ve en kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istedikleri anlaşılıyor.

Bir röportajında, rol ayırımı yapmadığını belirten oyuncu, bir karakteri severse ve bir projeye inanırsa orada bulunmak istediğini ifade ederek, “O projede yer almak istiyorsam, tüm kalbimle elimden gelenin en iyisinin bir fazlasını yaparak karakterimi yaşatmaya çalışıyorum” şeklinde konuşmuştu.