Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı’nın Hülya’sı Burcu Biricik, kolay kolay kimsenin yapamayacağını yaptı!

Hayat Şarkısı’nın Hülya’sı Burcu Biricik, kolay kolay kimsenin yapamayacağını yaptı!

tarafından ker_def
4 Mayıs 1989 Antalya doğumlu olan Burcu Biricik, Beni Böyle Sev dizisinde Seda karakteri ile dikkat çekmiş, Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya rolüyle müthiş bir çıkışa imzasını atmıştı.

Geçtiğimiz sezon çok iddialı başladığı 8. Gün dizisinin kısa sürede ekrandan silinmesi ile morali bozulan oyuncu, tatilde moral depoluyor.

Son dönemin gözde oyuncularından Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin’le birlikte Japonya seyahatine çıktı. Ünlü çift Tokyo’daki kapsül otelde kaldı.

Son olarak Erdal Beşikçioğlu ile başrollerini paylaştığı Çiçero filminin çekimlerini tamamlayan Burcu Biricik, soluğu Uzak Doğu’da aldı. Reklamcı eşi Emre Yetkin’le birlikte Japonya sehayatine çıkan Burcu Biricik, Tokyo’da uygun fiyatlı konaklama imkanıyla öne çıkan kapsül otelde kaldı.

Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik, kolay kolay kimsenin yapamayacağını yaptı! 8

Burcu Biricik de 1 metre genişliğe ve 2 metre uzunluğa sahip tek kişilik kapsül odasından çektiği video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncu ‘Uyurken yan duvara çarpabiliyorsun. Umarım kimseyi uyandırmamışımdır’ notunu da yazdı.

Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik, kolay kolay kimsenin yapamayacağını yaptı! 9

HAYAT ŞARKISI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Japonya’daki kapsül oteller uygun fiyatlı konaklamanın yanı sıra müştelerine farklı bir deneyim de sunuyor. Tek kişilik kapsüllerde geceyi geçiren müşteriler için, banyo ve tuvaletler ise ortak alanda bulunuyor. Tokyo’daki kapsül otellerde bir kişilik gecelik konaklama ise 150 ile 300 TL arasında değişiyor.