Ana sayfa Dizi Haberleri Hayati ve Diğerleri dizisinin stok bölümleri bitince ne olacak?

Hayati ve Diğerleri dizisinin stok bölümleri bitince ne olacak?

tarafından ker_def

Başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer aldığı Hayati ve Diğerleri dizisi Kanal D ekranlarında yer almaya devam ediyor.

Dizinin geçen sonbaharda 1 bölüm olarak ekrana gelip yayından kaldırılmasının ardından, yaz ekranında tekrar izleyicinin karşısına çıktığına şahit olmuştuk.Ancak reytinglerde başarılı olduğu pek söylenemez.

Stok bölümleri yayınlanan dizinin yeni bölüm çekimlerinin yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor.

Dizinin 6 bölümlük bir stoğunun olduğu açıklanmıştı. Yani elde son 3 bölümün kaldığı anlaşılıyor. Yeni bölümleri çekilmez ise dizi 3 bölüm sonra veda edecektir.

Dizinin 3 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek 4. bölüm fragmanı ise yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Danyal, kolay yoldan köşeyi dönme girişimlerinden bir sonuç alamayınca iş kurma bahanesiyle bankadan kredi çekmeye karar verir. Uzun uğraşlara rağmen kendisine kefil olacak birini bulamayan Danyal en sonunda Tahsin’i ikna eder. İkili bankaya gittiği sırada gelin bulabilmek umuduyla orada bulunan Şükran ile karşılaşırken, bankayı soymaya gelen soyguncular olayların fitilini ateşleyecektir.

HAYATİ VE DİĞERLERİ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayati ve Diğerleri dizisinin stok bölümleri bitince ne olacak? 7

Soygun haberini alan Hayati önderliğindeki İkircikli Karakolu önlerindeki engelleri aşıp başta Danyal, Şükran ve Tahsin olmak üzere rehineleri sağ salim kurtarabilmek için seferber olurken amansız bir mücadeleye girerler. Yaşanan heyecan dolu dakikaların ardından Danyal’ın kredi çekmek istemesindeki sebep ortaya çıktığında ise ortalık daha da karıştıracaktır.