Ana sayfa Dizi Haberleri Hayati ve Diğerleri dizisindeki eldeki stok bölümler bitiyor, peki şimdi ne olacak?

Hayati ve Diğerleri dizisindeki eldeki stok bölümler bitiyor, peki şimdi ne olacak?

tarafından ker_def
Hayati ve Diğerleri dizisinin akıbeti ne olacak?

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sonbaharda 1 bölümü yayınlanan ve reytinglerinin çok düşük olması nedeniyle kaldırılan Hayati ve Diğerleri dizisi, yaz ekranında yeniden kanalda fırsat buldu.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer aldığı Hayati ve Diğerleri dizisinin eldeki stok bölümleri yaz ekranında izleyici ile buluştu.

Şu ana kadar 4 bölümü yayınlanan dizide elde en fazla 2 stok bölüm daha olduğu tahmin ediliyor.

10 Temmuz Salı günü saat 20.00’de dizinin 5. bölümü Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.

Sonraki hafta da eldeki son stok bölüm olan 6. bölüm yayınlanacak. Peki daha sonrasında ne olacak?

Tahminler Kanal D’nin diziyi bu şeklide bitireceği yönünde. Çünkü reytingleri pek umut vermiyor.

Ekibin yeniden toplanıp diziye devam etme ihtimali pek yok gibi…

İşte Hayati ve Diğerleri dizisi 5. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hayati ve ekibi kumar çetesinin peşine düşüyor! İkircikli karakolu, takibe aldıkları kumar çetesine yapılan başarısız operasyonun ardından yeni bir plan hazırlığına girer. Hayati, karakolda göreve başlayan stajyer polisi çeteyi takip etmesi için görevlendirdiği sırada ise karakolda dizi çekileceğini öğrenmesi tüm planlarını alt üst edecektir. Yukarıdan gelen talimatla “Puslu Geceler” dizisinin ekibi İkircikli Karakolunda çekimlere başlarken karakol çalışanları kendilerini yabancı oldukları bir dünyanın içinde bulurlar.

HAYATİ VE DİĞERLERİ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayati ve Diğerleri dizisindeki eldeki stok bölümler bitiyor, peki şimdi ne olacak? 7

Çekimler sırasında yönetmenin Hayati’yi başkomiser rolü için uygun bulmasının ardından -Emniyet Müdürünün ricasıyla- dizide bölüm oyuncusu olmayı mecburen kabul eden Hayati büyük bir çıkmaza girer. Oğlunun dizide oyuncu olduğunu öğrenen Şükran, Bedriye ve Kıymeti de yanına alıp karakolda yapılan çekimleri izlemeye gelmesi ise işleri daha da karışacaktır. Bir yandan kumar çetesini yakalamaya çalışırken diğer yandan dizi oyunculuğuna soyunan Hayati tahammül edilmesi zor bir sınavdan geçerken, kumar çetesine dahil olan yeni bir isim olayların daha da karışmasına sebep olacaktır.