Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayatımın Neşesi 16. yeni bölümde duygusal fırtına yaşanacak!

Hayatımın Neşesi 16. yeni bölümde duygusal fırtına yaşanacak!

tarafından ker_def

TRT 1’ de yayınlanan “Hayatımın Neşesi”, 24 Ekim Salı günü saat 20.00’de on altıncı bölümüyle ekranlara gelecek.

Neşe’nin babasıyla ilgili yaşadığı hayal kırıklığı ve ailenin bir araya gelerek çözdüğü sorunlar, yine izleyiciyi ekranlara kilitleyecek.

“Sevginin ve dostluğun hikayesi ‘Hayatımın Neşesi’nde bu hafta, Bünyamin’in itiraflarıyla yeni bir dönem başlayacak. “Neşe’nin yaşadığı duygusal çıkmaz, Mehmet’in aldığı karar ve Serdar ile Aylin’in nişan heyecanı… Tüm bu olayların iç içe geçtiği ‘Hayatımın Neşesi’nde bu hafta, yürekleri ısıtan anlar beklenmedik sürprizler yaşanacak.

Hayatımın Neşesi’nin yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar: “Sevgi, dostluk ve aile bağları, Hayatımın Neşesi 16. bölümünde izleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaracak.”

İstanbul’un kalbinde sıcacık bir aile hikayesini konu alan Hayatımın Neşesi’nin bu haftaki bölümde; Mehmet’in beklenmedik karar değişikliği ve Aylin ile Murat’ın Serdarlar’ın evine taşınması, izleyicilere sıcacık anlar yaşatacak. Dizinin en sevilen çiftlerinden Aylin ve Serdar’ın nişan kararı ise, seyircileri mutluluktan havalara uçuracak.

Hayatımın Neşesi’nin bu bölümünde aynı zamanda, Neşe’nin zor zamanlarında yanında olan Sevda’nın, onu korumak için gösterdiği fedakarlık göz dolduracak. Mert ile karşı karşıya gelen Sevda’nın bu cesur tutumu, dostlukların ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlatacak.

Aşk konusunda ise işler karışık! Murat’ı rahat bırakmayan Seray, aşk üçgenindeki yerini sağlamlaştırıyor. Murat, Seray ve Türkan arasında yaşanacaklar, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

“Hayatımın Neşesi,” yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…