Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran’ın ayrılmasının ardından Kardeşlerim dizisine bir haller oldu!

Onur Seyit Yaran’ın ayrılmasının ardından Kardeşlerim dizisine bir haller oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dördüncü sezonu atv ekranında devam etmekte olan Kardeşlerim dizisinin en dikkat çeken isimlerinin başında Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran bulunuyordu. Ancak dördüncü sezonun başında Doruk karakterinin hikayesinin bitmesi ile birlikte oyuncunun da projeden ayrılığı hayranları çok üzdü.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye ile Doruk karakterleri aslında hikayenin sürükleyici ikilisiydi. Yani onların aşkları ya da kavuşamama, büyük sıkıntılarla boğuşma hikayesi birçok gencin de kalbine girmelerine neden oldu.

Doruk ve Asiye karakterleri 3 yıl boyunca sosyal medya ortamında en çok konuşulan dizi çiftlerinin başında geldi. Hem Onur Seyit Yaran hem de Su Burcu Yazgı Coşkun’un bu süreçte çok geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandığını da belirtelim.

Hatta hayali olan İspanya’da adını duyurma konusunda Kardeşlerim dizi projesinin Onur Seyit Yaran’a çok fazla alan açtığı gerçeğini de söylemek gerekiyor. Genç oyuncu hala İspanya’da çok izlenmekte olan Kardeşlerim dizisine veda ederek aslında yurt dışında kendisini yakından takip eden hayranlarını da bir hayli üzdü.

Onur Seyit Yaran'ın ayrılmasının ardından Kardeşlerim dizisine bir haller oldu! 7

Kardeşlerim dizisinin reytinglerine bakıldığında ise genel dizi ortamında iyi sayılabilecek oranlar elde ediyor. Ancak izleyici sayısı düşmeye ve dizinin reytingleri gerilemeye de devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda çift haneli oranlara yaklaşan ve bazen de bunu başaran Kardeşlerim dizisinin o zamana nazaran çok daha düşük reytingler ile dördüncü sezona devam ettiğini belirtelim.

Her ne kadar bu dizi Cumartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olsa da ve tüm kişiler kategorisinde ortalama reytinglerin çok üzerine çıksa da, geçtiğimiz sezonların daha yüksek reyting oranları artık geride kaldı.

Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılması ile yaşanan boşluğun doldurulamadığını belirtelim ve Kardeşlerim dizisinin sezon sonuna kadar devam edebileceğini ama gelecek sezon için nasıl bir karar alınacağının da şimdiden belli olmayacağını hatırlatalım.