Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi hayatın içinden mesajlarıyla izleyenleri derinden etkiliyor!

Üç Kız Kardeş dizisi hayatın içinden mesajlarıyla izleyenleri derinden etkiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin en büyük başarısı, hayatın içinden insanlara büyük deneyim sunması. Sevginin ve güven duymanın öneminin bir hayat kurmak için ne kadar değerli olduğunun mesajı bu diziyle veriliyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ailelerin nasıl uçurumun kenarına gelebileceğini ama sevginin ve güvenin ne kadar güçlü bir yapıştırıcı olarak onları birbirine bağlayabileceğini anlatan bambaşka bir dünya sunuyor. Özgü Kaya ile Berker Güven ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, bu iki genç oyuncunun da rollerinin hakkını verdiklerini söylemek lazım. Türkan ve Somer karakterlerinin ruh halini ekrana iyi yansıtan, sanki rol yapmıyor sanki o anı yaşıyor gibi bir performans sergileyen iki genç oyuncu için de Üç Kız Kardeş dizisi önemli bir kariyer sınavı oldu.

Üç Kız Kardeş dizisi hayatın içinden mesajlarıyla izleyenleri derinden etkiliyor! 7

Türkan ve Somer arasındaki ilişki ve onların çevrelerinde gelişen olaylara bakıldığı zaman, hayatın zorlukları içinde güven ve sevgi olmadan hiçbir şeyin başarılamayacağı mesajı da net bir şekilde anlaşılıyor. İşte Üç Kız Kardeş dizisinin bu kadar etkili olmasında, çok iyi reytingler elde etmesinde ve sosyal medyada da çok konuşulmasında hayatın içinden çarpıcı mesajlar vermesinde yatıyor.

İclal Aydın’ın romanında yaptığı insanlara neyin önemli, neyin önemsiz olduğunu aktaran hayat sınavını, şimdi de senaristler televizyona yansıtıyor. Türkan’ın 31. bölüm fragmanına yansıyan şu sözü çok anlamlı: “Ben senden gitsem, çok önce giderdim Somer.”

Bu sözler bir kadının zorluklara karşın kocasına sahip çıkması ve onun için mücadele etmesini anlatıyor. Somer ise, “Bizi bu zamana kadar güçlü tutan, ayakta tutan hep sen oldun” şeklindeki sözleri de kadının verdiği mücadelenin sonunda gerçek değerini bulduğunu anlatıyor.

Dizinin 31. yeni bölümünde Türkan’la Somer arasında aşk dolu anlar! Çocuk hasreti çeken Türkan, duygularını tüm içtenliğiyle Somer’le paylaşır. Türkan’dan çocuğu olmasını iple çeken Somer hislerinin karşılıklı olduğunu belirtir. Türkan ve Somer birbirlerini ne kadar çok sevdiğini bir kez daha dile getirir…