Ana sayfa TV Programları Haydar Bey, Derya Hanım’a ne zaman yüzük alacak? Yaparsın Aşkım 95. Bölüm

Haydar Bey, Derya Hanım’a ne zaman yüzük alacak? Yaparsın Aşkım 95. Bölüm

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 95. bölümüyle 12 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de yine rekabete ve eğlenceye sahne oldu. Videodan 95. bölümde yer alan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girişti. “TAŞIRSIN AŞKIM” adlı oyunda yarışmacılar 14 lastiği bir noktadan diğer noktaya eşlerinin verdiği süre içerisinde taşıyan yarışmacı olmak için yarıştı. “KIZ KULESİ” adlı oyunda ise kadın yarışmacılar akvaryumda gezen üç tabak üstüne küçük boy içecek kutularını en kısa sürede üst üste dizmek için rekabet etti.

HER OYUN BİR TEKER, SON OYUN İKİ TEKER, DÖRT TEKER BİR ARABA EDER!

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren bir bölümle ekranda yer aldı.

Prodüksiyonunu Pervasız Yapım’ın üstlendiği “Yaparsın Aşkım” Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.