Ana sayfa Dizi Haberleri Hayvan dostu Kalk Gidelim dizisinde sizce kaç hayvan rol alıyordur?

Hayvan dostu Kalk Gidelim dizisinde sizce kaç hayvan rol alıyordur?

tarafından ker_def

Kalk Gidelim, Türkiye’nin en organik dizisi olarak ün yaptı… Dizide yer alan hayvanların sayısı da şaşırtıcı… Tam tamına 121 hayvan dizide bulunuyor… 85 adet büyük baş hayvanın yanı sıra, 18 kedi, 16 köpek, tavuk Richard ve Pelin’in kuzusu 3 sezondur ekranda hayvan sevgisini izleyiciye aşılıyor.

Aile terapisti en organik dizi ‘‘Kalk Gidelim’’ de hayvanlar büyük rol oynuyor. Yaşamımızın ayrılmaz parçası ve en yakın dostlarımız olan hayvanları, doğal yaşamı ve sıcacık aile ilişkilerini TRT ekranlarında her Cumartesi saat:20.00’de bizlerle buluşturan ‘‘Kalk Gidelim’’ dizisinde toplamda 121 hayvan dönüşümlü olarak 3 sezondur ekibe eşlik ediyor.

Hayvan dostu Kalk Gidelim dizisinde sizce kaç hayvan rol alıyordur? 8

Hayvan oyuncu dostlarımız bazen ekibi uğraştırıp setin durmasına sebep oluyorken çoğu zaman da kahkaha krizlerine yol açıyorlar.

Hayvan sevgisini ve sokak hayvanlarıyla ilgili duyarlılığını her zaman sosyal sorumluluk projeleriyle diziye yansıtan Staff Film yapımcısı Eyüp Üstün, “Sevimli dostlarımız için veteriner setin bir parçası oldu. Dostlarımıza en iyi bakımlar yapılıyor ve sağlıklarına büyük önem veriliyor,” dedi.

Hayvan dostu Kalk Gidelim dizisinde sizce kaç hayvan rol alıyordur? 9

Üçüncü sezonunda TRT1 ekranlarında sevilerek takip edilen uzun soluklu dizi ”Kalk Gidelim”in oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanin, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar Ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.