Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda’daki eski partneri Burak Özçivit’e fena laf attı!

Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda’daki eski partneri Burak Özçivit’e fena laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında Deniz Yıldızı dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Hazal Filiz Küçükköse, sonrasında Beni Affet dizisindeki Leyla Adalı karakteri ile şöhrete ulaşmıştı.

Ardından Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile iyice parlayan, dizinin yurt dışına satılmasıyla da ününü ülke sınırları dışına taşıyan oyuncu, şu aralar çok sayıda yabancı hayrana sahip.

Kara Sevda dizisiyle yurt dışında çok beğenilen isimlerden birisi de Hazal Filiz Küçükköse…

Küçükköse, “Öyle bir izliyorlar ki, Türkler’den çok yabancı hayranlarımız var…” diyerek ülke sınırlarını aştığını belirtti.

Uçankuş TV’ye konuşan Küçükköse, Burak Özçivit’in Arap kadın hayranları ile birlikte yediği yemeğin hatırlatılması üzerine, “Benim çok tercih edebileceğim bir şey değil. Ben yapmam öyle bir şey” diyerek böyle bir teklif gelirse kabul etmeyeceğini belirtti.

Hazal Filiz Küçükköse, Kara Sevda'daki eski partneri Burak Özçivit'e fena laf attı! 7

Burak Özçivit’in bu konuda farklı bir yöntem izlediğini anlatan Küçükköse, “Ama ben o yöntemi kullanmıyorum” ifadelerinde bulundu.

Tatilin bittiğini ve yeni proje için görüşmekte olduğunu anlatan oyuncu, yeni sezonda bir televizyon dizisinde rol alacağına değindi.

İşte Uçankuş TV’de yer alan röportaj: