Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Filiz Küçükköse’den hiçbir şey kaçmaz, Sherlock Holmes gibi kül yutmaz!

Hazal Filiz Küçükköse’den hiçbir şey kaçmaz, Sherlock Holmes gibi kül yutmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, 1988 yılında Mersin’de dünyaya geldi. 2009 yılından bu yana projelerde görmekte olduğumuz oyuncu birbirinden farklı birçok karakteri canlandırdı.

Hazal Filiz Küçükköse, bugüne kadar canlandırdığı ve kendisine yakıştırılan rollerde yer almak istemediği için bazı teklifleri de değerlendirmiyor. İyi bir dizi projesi beklerken, bir sinema filminde yer alan oyuncu hayranlarına ikiz kardeşiyle birlikte sürpriz de yapacak.

Kalbim Seni Seçti dizisindeki Ada karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Beni Affet dizisindeki Leyla karakteri ile popüler oldu. Ardından Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteri ile uluslararası alanda da tanınmaya başlayan oyuncu; Rüya, Mehmet Bir Cihan Fatihi ile Zemheri dizilerinde rol aldı.

Hayranlarının bir televizyon dizisinde görmek istediği oyuncu, proje seçiminde titiz olduğu için bir çok rolü kabul etmedi. Ancak Netflix’te yayınlanacak olan Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı film serisinin bir bölümünde Hazal Filiz Küçükköse de yer aldı.

Oyuncu, film projesiyle ilgili yaptığı açıklamada 3 farklı konsept olduğunu belirtti ve kendisinin sadece bir filmde rol aldığını söyledi.

Hazal Filiz Küçükköse'den hiçbir şey kaçmaz, Sherlock Holmes gibi kül yutmaz! 7

İyi Adamın 10 Günü, Kötü Adamın 10 Günü ve Meraklı Adamın 10 Günü isimli sinema filmleri merakla bekleniyor. Kötü Adamın 10 Günü isimli projede yer alan oyuncu, Deniz isimli ikiz kardeşiyle de dizinin finalinde izleyicilere bir sürpriz hazırladıklarını anlattı.

Hazal Filiz Küçükköse, film ile ilgili şu bilgileri verdi: “Üçlü bir seri. İkinci filminde oynadım. Değişik bir film. Kötü olan ben değilim. Güzel bir hikaye var. Değişik de bir senaryosu var. Netflix’te yayınlanacak. Dedektiflik hikayesi. Güzel bir sürpriz var sonunda, ikizim de yer aldı. Benim için de güzel bir anı oldu.”

Projenin kendisi için keyifli olduğunu ve bu tür dedektiflik hikayelerini sevdiğini anlatan oyuncu, Sherlock Holmes hikayelerine olan tutkusunun da kişilik özelliğinin bir sonucu olduğunu sözlerine ekledi:

“Benden çok bir şey kaçmaz. Büyük ihtimal Sherlock Holmes’a eğilimim de o yüzden. Severim yani, benden bir şey gizlenmez. Biri bana yalan söylüyorsa, ortaya çıkarmayı severim. O yüzden kül yutmam.”