Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, Anneler Günü’nde sonunda Fikret Ali’nin yüzünü gösterdi!

Hazal Kaya, Anneler Günü’nde sonunda Fikret Ali’nin yüzünü gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Hazal Kaya oldu. Ünlü oyuncu takipçilerine büyük sürpriz yaptı. Kasım ayında dünyaya gelen Fikret Ali’yi daha önce ancak sırtında görme fırsatı bulan Hazal Kaya hayranları ilk kez minik bebeğin yüzünü gördü.

Hazal Kaya, Anneler Günü'nde sonunda Fikret Ali'nin yüzünü gösterdi! 8

Hazal Kaya, ilk kez bebeği ile birlikte Anneler Günü yaşıyor… Bu anlamlı güne özel olarak da oğlunun yüzünü takipçilerine gösterdi. Bebeğinin bakımı nedeniyle öğleden sonra paylaşım yapan oyuncu bir anda beğeni yağmuruna tutuldu.

1 saat içinde 370 binin üzerinde paylaşıma beğeni geldi. Yorumlarda ise takipçiler “Kalbimizi çaldınız” diyerek sevgi ifadelerinde bulundu. Eda Ece, Ceyda Ateş, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Songül Öden, Şükran Ovalı gibi birçok ünlü isim de bu paylaşıma kalp bıraktı.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

!Anca yetiştik anneler gününe,malum bebek bakımı zor . Bugün benim bir insan yavrusuna annelik yaparken kutladığım ilk anneler günüm,pek güzelmiş böylesi de. Herhangi bir canlıya karşılıksız bir sevgiyle emek veren,doyuran,büyüten bütün kadınların anneler gününü kutlarım.”

Hazal Kaya, Anneler Günü'nde sonunda Fikret Ali'nin yüzünü gösterdi! 9