Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in annesi Ayşen Şener ile küçüklük çok hoş!

Demet Özdemir’in annesi Ayşen Şener ile küçüklük çok hoş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Demet Özdemir oldu… Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranda yer almakta olan oyuncu, annesi Ayşen Şener ile 4-5 yaşlarında olduğu bir fotoğrafını yayınladı. Demet Özdemir’in küçüklük halindeki şirinliği takipçilerinin diline düştü.

Demet Özdemir'in annesi Ayşen Şener ile küçüklük çok hoş! 8

Ünlü oyuncu, annesinin ve tüm annelerin bu anlamlı gününü kutlayan bir de mesaj yazdı. “Anneler Günün kutlu olsun, güzeller güzelim. Annem, belki çok yoruldun yıllarca ama biz dinlenmen için buradayız” diyen oyuncu, kardeşleri Volkan Özdemir ve Derya Özdemir’i de etiketledi.

Demet Özdemir'in annesi Ayşen Şener ile küçüklük çok hoş! 9

Demet Özdemir, marka yüzü olduğu Pantene Türkiye’yi de içine alan Anneler Günü mesajıyla dikkat çekti:

“Her kadın güçlüdür, benim tanıdığım en güçlü kadın da annem, tüm anneler her koşulda güçlü duruşunuzla yanımızdasınız, iyi ki varsınız. Ziyaret edemesek de, sarılıp öpemesek de, saçlarını koklayamasak da, onlar kalbimizin en güzel yerinde olduklarını, en sevgili olduklarını biliyorlar. Gücüyle bizi hep destekleyen tüm annelerin de @panteneturkiye ailesi ve kendi adıma buradan Anneler Gününü kutluyorum” sizi çok seviyoruz … İyi ki varsınız .. Her gün sizin gününüz.”