Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde…Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi!

Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde…Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi!

tarafından zk zk

Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde...Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi! 7

Magazinin gündemine farklı nedenlerle gelen genç oyuncu, konuyla ilgili olarak “Eskiden çok etkileniyordum. Sonradan tabii insanın derisi kalınlaşıyor. Sadece aklı mantığı yerinde zannettiğim biri bir laf ettiğinde cevap veresim geliyor ama vermememiz lazım” açıklamasını yapıyor.

“Korkunç yorumlar yaptılar!”

Sürekli kilo alıp vermesiyle ilgili yazılan haberlerle ilgili de düşüncelerini paylaşan Hazal Kaya, “Ben hastalığım için zayıfladım, kimse “Amma kilo aldın” dedi diye değil. Şeker hastası olduğum ortaya çıktı. Ama o dönem bana yaşatılmaya çalışılan korkunç bir şeydi. Ben eleştirilere ve korkunç yorumlara alışığım, zaten buna mahal veren bir iş yapıyorum. Hiçbir zaman erkek oyuncu kapris yaptı diye bir şey okumayız, kadın oyuncu kapris yapar. Erkek oyuncu kilo alınca “Kilolu hali gözlerden kaçmadı” olur, kadınınki “şaşkınlıkla karşılanır”. Daha acısı kadınların kadınlara bunu yapması. Kendilerine uygulanan şiddeti o kadar kanıksamışlar ki, birbirlerine uygulamaya devam ediyorlar” diye konuştu.