Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde…Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi!

Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde…Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi!

tarafından zk zk

Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde...Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi! 7

“Boyumdan sanane!”

İnsanların birbirlerine görünüşleri nedeniyle eleştiriler yapmasına da tepki duyan oyuncu, “Neden insanların nasıl göründüğüyle bu kadar ilgiliyiz? Çok kitap okumalıyız, çok film izlemeliyiz, çok müzik dinlemeliyiz, yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak zorundayız, evet. Sonrası seni neden bağlıyor? Bütün dünya kadınlara bunu yapıyor ve reddediyorum. Mesela benim boyumla dalga geçilmesi. Sana ne ya? Boyum kısa ve bu konuda yapabileceğim bir şey yok.
“Hayatım çok zorlaştı” şeklinde konuştu.

Şeker hastalığı nedeniyle beslenmesine dikkat ettiğini ve spor yaptığını söyleyen Hazal Kaya, yemek yemeyi çok sevdiğini ve aşçılık eğitiminden sonra kendine özel yemekler yaptığını da anlatarak “Hiçbir normun beni mutsuz etmesine izin vermiyorum hayatta. Buna mini etek giymek de dahil, şort giymek de dahil, yemek yemek de. Evet göbeğim çıkabilir, canım sıkıldığında sivilcem de çıkabilir. Ben mutlu bir kadınım ve böyle yaşayacağım. İstediklerini söyleyebilirler. Kısa boylu ve mutlu bir kadınım” dedi.