Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde…Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi!

Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde…Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi!

tarafından zk zk

Hazal Kaya, Bizim Hikaye için çocukluğunun geçtiği yerde...Hakkındaki eleştirilere çok sert yanıt verdi! 7

Fox TV’nin yeni dizisi “Bizim Hikaye” ile ekranlara gelmeye hazırlanan Hazal Kaya, kendisi ile ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Milliyet’ten Asu Maro ile konuşan Kaya, Shameless dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye’de Filiz’i oynayacak.

Genç oyuncu, diziyle ilgili farklı bir durum da yaşıyor. Balat’ta büyüyen Hazal Kaya, Bizim Hikaye’nin aynı semtte çekilmesiyle çocukluğunun geçtiği sokaklara oyuncu olarak dönmenin de mutluluğunu yaşıyor.

Annesi hala Balat’ta yaşayan Hazal Kaya, dizi çekimleri sırasında sataşan mahalleli oğlan çocuklarını da ufak yollu uyarıp “Hop, burası benim sokağım, fena yaparım” demeyi de ihmal etmiyormuş.

Çekimler başlamadan önce Shameless’in önce Amerikan, sonra da İngiliz versiyonunu izlediğini anlatan Hazal Kaya, oynadığı Filiz karakterini ise şöyle tanımladı:

“İyi ki Balat’ta çekim yaptık bugün, burada o kadar çok Filiz var ki. Ailesine bakan, kocasına bakan, adeta bütün ailesinin sorumluluğunu taşımak üzere dizayn edilmiş çok fazla kadın var. Hepsinden tek tek etkilendim, umarım becerebilmişimdir yansıtmayı. Filiz benim için çok tatlı, ufak bir kız çocuğu. Benim çok tanışıp arkadaş olmak isteyeceğim bir kız. Başka hiçbir karakterim için söyleyemem bunu mesela. Nihal’i dövebilirdim, gerçekten rahatsız ve huzursuz edici bir arkadaşımız kendisi. Feriha’ya “Allah başka dert vermesin yavrum, üniversiteyi de kazanmışsın artık tamam yani” diyebilirdim. Hiçbiriyle anlaşamazdım ama Filiz’le arkadaş olurdum.”